Gå til innhold

Melkeintoleranse -substitutter for yogurt i baking


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ikke laktoseintoleranse min datter 11 mnd har, men melkeprotein intoleranse.

Skal sjekke den siden. Har skjønt at det finnes både soya, ris og havreprodukter. Funker alle disse på alle områder eller er det noe som ikke duger i feks gjærbakst, koking ol ifht til konsistens og smak?

Annonse

Jeg bruker alltid havremelk i bakst. Blir kjempegodt!

 

Men, om du skal bruke havrefløte i noe som skal koke lenge, feks saus, så går det ikke så bra, da blir det veldig tyntflytende og forandrer farge. Men om du har det i rett før servering og bare koker det opp så blir det bra:)

 

Havrevaniljesaus er veldig godt, også i bakst:)

 

 

Jeg har ingen erfaring med soya produkter for datteren min er allergisk mot det også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...