~~ElleMelle~~ Skrevet 2. juni 2011 #1 Skrevet 2. juni 2011 Skal bruke yogurt naturell i en bakeoppskrift (gjærdeig) jeg har. Noen med forslag til hva jeg kan erstatte det med? Hvordan erstatter dere ellers rømme og cremefraiche...? Er ny i dette gamet med melkeprotein intolreanse...
trollmor & trollungene Skrevet 2. juni 2011 #2 Skrevet 2. juni 2011 Ser du har fått to svar, men får de ikke opp..... Vi bytter ut med soya yoghurt. Det finnes også soya rømme!
Smurfemamma *1rosa+2blå* Skrevet 2. juni 2011 #3 Skrevet 2. juni 2011 Hvis det er laktoseintolerant du er, finnes det både laktosefri yoghurt, rømme, og fløte fra TINE...
MissVaiper Skrevet 2. juni 2011 #4 Skrevet 2. juni 2011 Sjekk siden til utenmelk.no. De har en liste over substitutter der. Bra side!
~~ElleMelle~~ Skrevet 2. juni 2011 Forfatter #5 Skrevet 2. juni 2011 Ikke laktoseintoleranse min datter 11 mnd har, men melkeprotein intoleranse. Skal sjekke den siden. Har skjønt at det finnes både soya, ris og havreprodukter. Funker alle disse på alle områder eller er det noe som ikke duger i feks gjærbakst, koking ol ifht til konsistens og smak?
Badegakke Skrevet 3. juni 2011 #6 Skrevet 3. juni 2011 Når det skal være cultura e.l. i kaker bruker jeg havre, ris eller soyafløte.. Det blir kjempegodt!
jordbærsjokolade Skrevet 3. juni 2011 #7 Skrevet 3. juni 2011 Jeg bruker alltid havremelk i bakst. Blir kjempegodt! Men, om du skal bruke havrefløte i noe som skal koke lenge, feks saus, så går det ikke så bra, da blir det veldig tyntflytende og forandrer farge. Men om du har det i rett før servering og bare koker det opp så blir det bra:) Havrevaniljesaus er veldig godt, også i bakst:) Jeg har ingen erfaring med soya produkter for datteren min er allergisk mot det også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå