Gå til innhold

Melkeintoleranse -substitutter for yogurt i baking


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal bruke yogurt naturell i en bakeoppskrift (gjærdeig) jeg har. Noen med forslag til hva jeg kan erstatte det med?

 

Hvordan erstatter dere ellers rømme og cremefraiche...?

 

Er ny i dette gamet med melkeprotein intolreanse...

Fortsetter under...

Skrevet

Ser du har fått to svar, men får de ikke opp.....

Vi bytter ut med soya yoghurt. Det finnes også soya rømme!

Skrevet

Hvis det er laktoseintolerant du er, finnes det både laktosefri yoghurt, rømme, og fløte fra TINE...

Skrevet

Sjekk siden til utenmelk.no. De har en liste over substitutter der. Bra side! :)

Skrevet

Ikke laktoseintoleranse min datter 11 mnd har, men melkeprotein intoleranse.

Skal sjekke den siden. Har skjønt at det finnes både soya, ris og havreprodukter. Funker alle disse på alle områder eller er det noe som ikke duger i feks gjærbakst, koking ol ifht til konsistens og smak?

Skrevet

Når det skal være cultura e.l. i kaker bruker jeg havre, ris eller soyafløte.. Det blir kjempegodt! :)

Annonse

Skrevet

Jeg bruker alltid havremelk i bakst. Blir kjempegodt!

 

Men, om du skal bruke havrefløte i noe som skal koke lenge, feks saus, så går det ikke så bra, da blir det veldig tyntflytende og forandrer farge. Men om du har det i rett før servering og bare koker det opp så blir det bra:)

 

Havrevaniljesaus er veldig godt, også i bakst:)

 

 

Jeg har ingen erfaring med soya produkter for datteren min er allergisk mot det også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...