jordbærsjokolade Skrevet 2. juni 2011 #1 Del Skrevet 2. juni 2011 Eller blir det feil? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143290750-kan-jeg-bruke-tipo-0-mel-til-vanlig-baking/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 2. juni 2011 #2 Del Skrevet 2. juni 2011 Hvor får du kjøpt det melet? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143290750-kan-jeg-bruke-tipo-0-mel-til-vanlig-baking/#findComment-143290876 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbærsjokolade Skrevet 2. juni 2011 Forfatter #3 Del Skrevet 2. juni 2011 På den lokale innvandrerbutikken:) Supert til tynn, seig og sprø italiensk pizza:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143290750-kan-jeg-bruke-tipo-0-mel-til-vanlig-baking/#findComment-143290952 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 2. juni 2011 #4 Del Skrevet 2. juni 2011 Det må jeg få tak i:) Jeg bruker lage Italiensk pizza og har en slik pizzasten, blir kanskje enda bedre med dette melet. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143290750-kan-jeg-bruke-tipo-0-mel-til-vanlig-baking/#findComment-143291549 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbærsjokolade Skrevet 2. juni 2011 Forfatter #5 Del Skrevet 2. juni 2011 Forskjellen er stor altså. Om du i tillegg lar deigen kaldheve over natten med bare bittelitt gjær så blir det ennå bedre! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143290750-kan-jeg-bruke-tipo-0-mel-til-vanlig-baking/#findComment-143291609 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå