jordbærsjokolade Skrevet 2. juni 2011 Forfatter #3 Skrevet 2. juni 2011 På den lokale innvandrerbutikken:) Supert til tynn, seig og sprø italiensk pizza:)
Gjest mphs Skrevet 2. juni 2011 #4 Skrevet 2. juni 2011 Det må jeg få tak i:) Jeg bruker lage Italiensk pizza og har en slik pizzasten, blir kanskje enda bedre med dette melet.
jordbærsjokolade Skrevet 2. juni 2011 Forfatter #5 Skrevet 2. juni 2011 Forskjellen er stor altså. Om du i tillegg lar deigen kaldheve over natten med bare bittelitt gjær så blir det ennå bedre!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå