Anonym bruker Skrevet 31. mai 2011 #1 Del Skrevet 31. mai 2011 Når den ligger i kjøleskapet blir den jo skikkelig hard. Hvor tidlig bør jeg ta den ut før jeg skal bruke den? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143286484-noen-som-har-bakt-med-sukkerpasta-her/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 31. mai 2011 #2 Del Skrevet 31. mai 2011 har aldri hatt den i kjøleskapet jeg da, men burde la den ligge ute noen timer iallefall. evt "tine" den litt i micro, før du knar den myk Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143286484-noen-som-har-bakt-med-sukkerpasta-her/#findComment-143286530 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 31. mai 2011 #3 Del Skrevet 31. mai 2011 den skal visst ikke ligge i kjøleskap, men i vanlig kjøkkenskap. Om den er hard kan du ta den litt i mikroen, men ikke mange sekunder av gangen, plutselig er det for mye! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143286484-noen-som-har-bakt-med-sukkerpasta-her/#findComment-143286533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 31. mai 2011 #4 Del Skrevet 31. mai 2011 OK, takk. Da tar jeg den ut nå og legger den i kjøkkenskapet! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143286484-noen-som-har-bakt-med-sukkerpasta-her/#findComment-143286634 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 31. mai 2011 #5 Del Skrevet 31. mai 2011 Ha den i micro i 10 sek, hjelper på mykheten. Obs: ikke ha den lenger, da begynner den å smelte.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143286484-noen-som-har-bakt-med-sukkerpasta-her/#findComment-143286659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå