Gå til innhold

Kan jeg lage grytrett til selskap som skal være på Lørdag nå på Torsdag?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest ronja røverdatter

Ja, det kan du. Og det er ingen grunn til å fryse den ned. Du må jo ta den opp igjen nesten før den har frosset skikkelig.

 

Lag gryteretten, avkjøl den raskt og sett den i kjøleskapet så fort den er kald nok. Fyll gryteretten over der du skal oppbevare den. Sett hele greia i kaldt vann i oppvaskkummen slik at det blir fort nedkjølt. Eller sett den ut til avkjøling om det er like kaldt hos deg som hos meg...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...