Gå til innhold

Gjør det noe om en bolledeig hever en del lenger enn den skal? Hva skjer evt.? Kan jeg da evt. kutte etterhevingen?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvor mye lenger har den hevet da???? Mine gjerdeiger hever noen ganger så mye som 2-2,5 timer uten av det gjør no =)

 

Jeg bruker å etterheve uansett jeg da =)

Du må etterheve uansett.

De fleste deiger tåler å bli slått ned en gang slik at de får to forhevinger. Det kan gi braresultat. Hvor lang tid gjæringen kan ta avhenger mye av hvor varm deigen er, hvor varmt det er der du hever den og hvr mye gjær og sukker det er i deigen.

 

Bare bak ut bollene. Om de hever seg når de etterhever blir de ok, om deigen virkelig har stått for lenge hever den dårlig/ikke i det heletatt når du setter dem til etterheving.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...