trompetisten Skrevet 27. mai 2011 #1 Skrevet 27. mai 2011 Skal ha med kremost, salat og røkelaks. Vil de være (nesten) like god dagen derpå, eller vil de tørke opp?
petite fleur Skrevet 27. mai 2011 #2 Skrevet 27. mai 2011 Neida, vi lagde de kvelden før vi skulle bruke de, og de var kjempegode. Tok sånn clingfilm (plastrull...glemte helt hva det heter, jeg nå) over og satte i kjøleskapet over natta. Krute godt :-)
solfrøken-♂♂♂ Skrevet 27. mai 2011 #3 Skrevet 27. mai 2011 Hver gang gubben lager de her så har vi de i en lufttett boks i kjøleskapet i flere dager, så de holder seg lenge =))) Men må pakkes godt inn da =) =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå