Gå til innhold

Noen som kan svare meg litt kjapt?:) Ang sjampinjong (aner ikke hvordan det skrives:))


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kjenn på den. Om den er veldig viskelærsaktig så kan den være mindre god. Mugg er heller ikke bra. Om du deler dem og de er brune og porøse inni ( ikke skivene) så pleier ikke jeg å bruke de.

Ferske sjampinjonger 1 hel uke i kjøleskap høres ut som noe som er klart for søppla for min del. De skal ligge mørkt, men ikke i et kjøleskap med masse fukt og de skal ligge i en papirpose. De skal være tørre og hatten skal ikke ha åpnet seg

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...