tre små knotter Skrevet 10. mai 2011 #1 Skrevet 10. mai 2011 Normalt ville jeg laget fiskegrateng, men har ikke lyst på det i dag, noen med en god ide?
tre små knotter Skrevet 10. mai 2011 Forfatter #3 Skrevet 10. mai 2011 Jo, kanskje det. Har du en god oppskrift?
Lykkeli & gla ♥ jentene mine ♥ Skrevet 10. mai 2011 #4 Skrevet 10. mai 2011 Jeg liker stekt torsk veldig godt, så jeg pleier å dele blokken opp i fire passende biter og vende dem litt i mel, salt og pepper, og steke dem gyllenbrune i pannen med rapsolje i. Sunt og godt til hverdags, med f.eks potetmos og grønnsaker ved siden av=)
lille sprelle Skrevet 10. mai 2011 #5 Skrevet 10. mai 2011 Smørdampe den Du putter smør og sitrondråper i en kjele. Når det koker legger du fisken oppi og lar den surre til den er ferdig.
Frøken B ღღ Skrevet 10. mai 2011 #6 Skrevet 10. mai 2011 Jeg laget noen middager til lisja her av slike blokker og ble litt hekta selv og "oversatte" oppskrifta til voksenmat. Jeg trekker torsken i melk tilsatt litt salt, pepper og masse gode krydder (bruker mest oregano/basilikum). Noen ganger hiver jeg mel eller maizenna oppi melka for å lage saus av når jeg har tatt opp fisken. Serveres med smørdampede grønnsaker (gulrot, brokkoli) og poteter.
Lita tulle & stor gutt <3 Skrevet 10. mai 2011 #7 Skrevet 10. mai 2011 Prøv dette: Del torskeblokken i passe store biter (alt etter antall personer). Ha på løk, brokkoli, gulrøtter evt annet som dere liker godt, og en god klatt med rød pesto. Bak i ovnen, evt på grillen og server sammen med poteter, pasta, ris eller noe annet snadder. Jummy, sier jeg bare!!!
La vita è bella <3 Skrevet 10. mai 2011 #8 Skrevet 10. mai 2011 Prøv fisk i løk- og paprikasaus - det er nyydelig:) Og veldig enkelt..... Serveres med poteter til. Oppskrift: Ingredienser 1/2 Matfløte 1/2 ss Hvetemel 1/2 dl Vann 1/4 Fiskebuljongterning 1 ts Margarin/olje 1/4 Løk, i skiver 1/4 Paprika, i strimler 150-200 g Fiskefilet (torsk, uer eller sei) Tilberedning 1. Vask, rens og del opp grønnsaker. 2. Surr løk og paprika i margarin/olje til løken er blank. 3. Dryss over melet og bland godt. Spe med vann og fløte og kok opp. Rør inn en fiskebuljongterning. 4. Skjær fiskefileten i serveringsstykker, og legg dem i sausen. 5. La fisken trekke til den er ferdig, ca. 15 minutter.
tre små knotter Skrevet 10. mai 2011 Forfatter #9 Skrevet 10. mai 2011 Tusen takk for svar jenter. Det ble "slange-gryte" i dag, lagde nok firksgrateng, men hadde ikke makaroni. Brukte derfor spagetti og ungene storkoste seg. Skal prøve de andre oppskriftene an annen gang, så jeg lagrer denne tråden
mamman til to gutter Skrevet 10. mai 2011 #10 Skrevet 10. mai 2011 Jeg lager av og til "fiskepinner" av det. Deler den opp i passe biter mens den er halvfrossen, ruller bitene først i mel med salt og pepper, så i egg, så i sånn som jeg aldri kommer på hva heter som man også har på toppen av fiskegratengen;-) Jeg pleier å servere det med ovnsstekte poteter og noe grønnsaker.
3snuppeliner Skrevet 10. mai 2011 #11 Skrevet 10. mai 2011 http://www.dinmat.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Hvit-fisk/Fiskegryte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå