Gå til innhold

Til Thailand med en på 11 mnd?


snupp2

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Noen som nylig har vært,eller kjenner noen som nylig har vært i Thailand (Phuket..),og som har POSITIVE erfaringer med turen? Hadde i utgangspunktet bestemt oss for å dra i November når lille frøkna er ca 11mnd. Men man leser seg jo "gal" om denguefeber og malaria, samt mange besserwissere som aaaaldri ville dratt..og blir sååå usikker!... :/ har så lyst å reise. Har et vennepar vi skal bo delvis hos,og mest sannsynlig leie en leilighet med god standard resten av tiden. Har reist endel før uten barn,og er selvf veldig påpasselig med hygiene/mat o.l

Hååper det er noen som kan inspirere og berolige oss der ute :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

har vært i thailand 3 ganger med barna våre. de har vært henholdsvis 6 mnd, 5 mnd og 2,5 år og 3.5 år når vi har vært avgårde.

 

ingen problemer av noe slag. hold dere unna jungelen, er der det er størst fare for malaria o.l. i turiststedene er det trygt.

 

men annbefaler dere å ha med grøt, middag på gladd o.l. barnematen i thailand smaker ganske annerledes enn barnematen her, så er dere sikre på at jenta deres får i seg nok mat=)

våre har spist frukt o.l., men vi har hatt med kniv selv og skrelt og delt opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Jeg har ingen betenkeligheter med å reise til Thailand med barnet mitt. Vi dro første gang da hun var 4 mnd og har vært på mange turer med henne. Alt har gått veldig bra og vi har kost oss veldig. Kun en gang har vi opplevd at hun ble syk, da var hun 2 år gammel og ble lagt inn på sykehuset i Phuket. Hun fikk førsteklasses behandling i en uke på et sykehus som på alle måter overgår sykehusene her hjemme.

Det er ikke malaria i Phuket området, men noen få tilfeller av denguefeber har det visst vært.

Jeg er nøye med sikkerheten, passer godt på henne hele tiden. Har med redningsvest og bilstol hjemmefra osv. Bruker håndsprit, myggnett på vogna om kvelden. Legger opp dagene og aktivitene etter den lilles behov med gode hvilepauser på rommet og rolige dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...