Gå til innhold

HJELP ang Paibunn!! Jeg skal servere pai i morgen..¨tusen takk!!


Anbefalte innlegg

Skrevet

kan jeg forhåndssteke paibunnen idag? hvis ikke kan jeg ta kjevle ut paien i formen i kveld å la den stå i kjøleskapet til i morgen..

eller burde jeg bare la deigen stå i bollen til i morgen?

 

dagens dilemma;)

Skrevet

Jeg har stekt den dagen i forveien et par gang og syntes egentlig det er det gir best resultat.

Skrevet

Forresten... Åssen pai er det snakk om?

 

Skrevet

takk! standar paibunn av hvetemel, smør og vann..

Skrevet

Jeg synes faktisk den maizena "ferdige" paideigen blir mindre tørr og trist enn min hjemmelagde. Mulig jeg bør endre oppskrift da men...

 

Har ikke forhåndsstekt den, ost og skinkepai.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...