tulla<3sep2010 Skrevet 4. mai 2011 #1 Skrevet 4. mai 2011 kan jeg forhåndssteke paibunnen idag? hvis ikke kan jeg ta kjevle ut paien i formen i kveld å la den stå i kjøleskapet til i morgen.. eller burde jeg bare la deigen stå i bollen til i morgen? dagens dilemma;)
Gjøkeredet③ Skrevet 4. mai 2011 #2 Skrevet 4. mai 2011 Jeg har stekt den dagen i forveien et par gang og syntes egentlig det er det gir best resultat.
tulla<3sep2010 Skrevet 4. mai 2011 Forfatter #4 Skrevet 4. mai 2011 takk! standar paibunn av hvetemel, smør og vann..
Serepta Skrevet 4. mai 2011 #5 Skrevet 4. mai 2011 Jeg synes faktisk den maizena "ferdige" paideigen blir mindre tørr og trist enn min hjemmelagde. Mulig jeg bør endre oppskrift da men... Har ikke forhåndsstekt den, ost og skinkepai.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå