Gå til innhold

Hva er det beste dere har fått på et tapasbord?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg elsker kjøttboller. Og oliven.

 

Og i dag har jeg forsøkt å marinere noen artisjokker i persille, hvitløk og sitron. Tror det blir bra.

 

En frisk salat pleier å være godt også.

Annonse

En klassiker som er like godt hver gang (men ikke så ekstremt spennende) er Manchego ost :-) Deilig med en fikenmarmelade til!

 

Ellers er det jo uendelig mye godt man kan lage... Noen tips er mini-empanadas, marinerte sopp, nachos med kjøttdeig og ost, oliven (alle slags fyll og marinader), marinert ost (den marinerte jarsbergen er god, ellers er det godt med feta-ost) stekte biter med entrecote, kyllingklubber, grillet og fylt paprika, serrano-skinke og asparges, chorizo, grillet scampi, satai-kylling på spyd, en god aioli og foccacia er et must. Har flere tips hvis du vil! Bare si i fra hvis du vil ha mer inspirasjon.

Jeg liker at det er krydrede kjøttboller i tomatsaus, feks denne http://www.matprat.no/kos/koseoppskrifter/krydrede-kjottboller-i-tomatsaus/ En enklere variant er å bruke vanlige "svenske" kjøttboller og helle tacosaus over og steke dem i ovnen, da trekker sausen inn i kjøttbollene og de blir veldig gode.

 

Dadler med bacon er også veldig godt. http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=10913

 

Og så er det obligatorisk med foccacia og aioli (jeg pleier å kjøpe ferdig majones og så ta hvitløk i selv).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...