Gå til innhold

Er så vanvittig lei av å bli behandlet på denne måten..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Alle behandler meg som om jeg er ett sex-objekt! Jeg har i mine unge år vært ganske laus av meg, mange år siden, men folk glemmer det tydeligvis aldri..

 

ALLE mannfolka jeg snakker med, gjør samtalen om til noe seksuelt.. Sier jeg at jeg ligger i sengen å trykker på dataen, spør de om jeg ser porno og fingrer..

 

Sier jeg at jeg skal i dusjen en tur før jeg skal møte personen jeg snakker med, spør personen om hva jeg skal gjøre i dusjen, om jeg skal ta med dildoen osv..

Slike dømer har jeg tusenvis av..

 

I høst i fjor var jeg på fest med en kompis av meg.. Selvom jeg ikke er laus, klarte vi såklart å havne i sengen sammen.. Denne kompisen er 11 år eldre enn meg, bor hjemme hos sine foreldre enda, selv om han har god lønn, er generelt sett en skikkelig drittsekk, han er desperat etter kvinnfolk, stygg utseendemessig, egoistisk.. Egentlig alt er bare negativt med han, men vi er sammen av og til..( spør meg ikke om hvorfor vi er venner..

Etter at vi hadde sex, behandler han meg som sin egen, selv om jeg har sagt nei. Han tar på meg når det passer han, godtar ikke ett nei, og bare ler det bort dersom jeg blir sur.. Har prøvd alt, men ingenting funker.. Selvom han er en drittsekk, så er han morsom å være sammen med, så jeg vil jo ikke kutte kontakten med han... Men tingen er, at dersom jeg spør om vi skal treffes, og han spør meg om vi kan ha sex og jeg sier nei, så vil han ikke... Han har sagt rett ut at han ikke gidder å møte meg om han ikke får noe for det... Sånn er det med de fleste av mine mannlige venner... Hva skal jeg gjøre for å få de til å respektere meg??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sette de på plass kanskje?.. Man blir ofte behandlet etter hva man finner seg i.

 

Gikk sammen bare gutter på vgs, i starten var de ganske så respektløse og grove, men jeg uttrykte klart og tydelig hva jeg fant meg i og ikke, og det ble kjapt stopp på den oppførselen ovenfor meg.

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...