Gå til innhold

Hvorfor er jeg smellfeit med en BMI på innihelvete?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Pulvergreiene består stort sett av herdet fett, noe som er alt annet enn bra for kroppen din. Det er fett som legger seg i årene og som det er vanskelig å bli kvitt. Prøv jasminte, det smaker så og si ingenting, men er varmt og kan fint være på termos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk for tipset kaklehøna,skal prøve jasminte. Det er te smaken jeg ikke takler *grøss*

 

Og til 19:47,jeg sier da vitterlig ikke at 10 kopper kaffe med melk er sunt? Men jeg føler ikke at det heller skal være grunnen til at jeg er ekstremt overvektig (eller smellfeit på godt norsk)

Og ja,jeg drikker også masse vann på jobb:) Pastiller unngår jeg siden jeg er feit og det faktisk er godteri. Tviler på at "sukkerfritt" gjør meg slankere,så jeg dropper dem og.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare hyggelig. Kjenner meg igjen. Jeg jobbet også på kundesenter før og drakk kaffe med "melk" fra automat helt til en grei kollega som er gift med en lege fortalte meg et par gode grunner til å slutte med "melken" i automaten :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og til dere som kommenterer at jeg bruker majones,legg merke til at jeg ikke spiser smør:) Noe fett må kroppen ha,desverre. Før når jeg bare spiste lettmajones var jeg mye syk med leddsmerter osv. Fysioterapauten sa da at jeg manglet fett i kroppen.

 

Det er ikke logisk for meg heller,men jeg ble friskere i leddene etter jeg begynnte med majones.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville tatt en tur til legen og sjekket stoffskiftet og om du er insulinresistent. Og kanskje du har PCOS? Jeg har det og det er ekstremt vanskelig å gå ned i vekt. Jeg er nesten 180cm og var på det meste 110 kg. Prøvde Grete Roede og alt sånt, men gikk ikke ned. La om kostholdet til lavkarbo (jeg hadde ikke tro på det i det hele tatt, bare for å ha sagt det), men gikk ned 7 kg på 10 dager! Gikk ned 3 til og har ikke gått opp igjen selv om jeg nå spiser vanlig sunt med litt karbohydrater. Verdt å prøve!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

BMI er bullshit.

Arnold etellerannetneger hadde en BMI på 36 når han var på sitt største i som bodybuilder eller hva han var for noe...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OMG!! Takk for at du delte. Jeg satser da heller på å miste stemmen i en overgang fremfor å fortsette med vektøkning. Kaffe er nå ut hos meg.

 

Men grete roede vektklubb hadde ikke samme tallene på dette:-S Men da skrev jeg jo ned kaffe og la til melk for seg selv. Kaffe med melk var ikke ett valg:-(

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for oppmuntrende ord 21:44,men det er ikke for mange muskler jeg bærer rundt magen:-(

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...