Anonym bruker Skrevet 8. april 2011 #1 Del Skrevet 8. april 2011 Takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. april 2011 #2 Del Skrevet 8. april 2011 Steik dem ferdig i kveld. Frys dem ned når de er avkjølte, og heller varme dem i 10-15 minutter på ca 100 grader(i fryst tilstand) i morgen Da får du ferske boller når du skal ha det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. april 2011 #3 Del Skrevet 8. april 2011 Eh...mener du om du kan la de ligge og heve til i morgen?? Nei! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. april 2011 #4 Del Skrevet 8. april 2011 Ok. Takk for svar. Vil ha færskest mulig boller. Men har liksom nok å gjøre på kjøkkenet i måren. Steiker de i kveld da, så følger jeg ditt råd/tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. april 2011 #5 Del Skrevet 8. april 2011 Du kan kaldheve deigen over natten. Så bake bollene ut i mårratidlig, heve de i ca 30 min før du steker dem. Eller du kan fryse deigemnene, tine de i mårra og steike dem etter tining. Da lager du bare bolledeigen på vanlig måte, men med kald veske og setter den i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå