Gå til innhold

Hvordan får dere til at barna har så korte dager i barnehagen?


Endelig mamma!

Anbefalte innlegg

Gjest To små gull♥

Jeg er hjemme for tiden, men skal starte for meg selv snart, så jobber litt med det på dagen. Jeg leverer som regel 09.30-10 og henter mellom 14.30 og 15. Minstemann på snart 2 sover gjerne 2,5 timer på dagen så dagene blir jo korte for han. Når begge to jobbet fullt leverte en av oss ca halv 8 og den andre hentet rundt 15. Begge to har flexitid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min mann jobber natt og redusert. Jeg jobber turnus og reduser.

 

Jenta i barnehagen har ikke så lange dager. Meg og min mann ønsker ikke å jobbe fult å som ungene er små, økonomien går rundt men rike er vi ikke. Vi prioriterer tid med ungene, vi har ikke sfo til ungene som kunne hatt det på skolen så da er det endel utgifter spart der også.

 

Det er også større unger i huset her, slik at de minste kan være hjemme sammen med de om vi er på jobb også. Dette skjer ikke så mye, men jeg kan gjerne hente i barnehagen før jeg skal på kveldsvakt slik at hun ikke blir der så lenge, mens min mann sover etter en nattevakt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er poden i bhg fra ca 9.30 og henter en gang mellom 15 og 16. Jeg er student og jobber deltid, så er veldig fleksibel. I tillegg har jeg og min amm ulike arbeidstider. Han begynner 07.30 og jeg kl 10, så jeg kan levere sent og da blir det ikke så lange dager om pappa'n henter ca 16. Når jeg er på skolen henter jeg han som regel sån som det passer seg mellom 15 og 16. De dagene begge to jobber sent (når han har overtid) er vi heldige som har en mormor som gjerne henter poden litt tidlig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er hjemme i perm med yngstejenta nå, så da er det jo null problem med korte dager (heldigvis:)

Men når den er slutt, så er planen ett år ulønnet perm (slik at yngste ikke starter i bhg før hun blir 2 år), og deretter skal jeg bli hjemme noen år eller jobbe redusert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...