Gå til innhold

Skulle hatt tak i 3 kilo saltet lammekjøtt/fårekjøtt i Bergen


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sesongvare, men de fleste kjøttdisker lager dette på bestilling om du ikke skal ha det på dagen.

Du kan også enkelt lage selv ved å la kjøttet ligge i lake i 24 timer (tror forholdet var 200 gr salt pr liter kokt vann). Jeg hadde da ca 1 kg fint lammekjøtt og en trenger ikke vanne kjøttet ut hvis det ikke ligger lengre. Legg kjøttet i når vannet er avkjølt.

I Bergen er dette vanskeligere å finne har jeg funnet ut. Men de kan ha i frysedisken på Rema, fra Nordfjord Kjøtt.

 

Jeg er fra Sunnmøre og der er det vanlig med saltet fårekjøtt til potetball(komler). Ikke saltet svinekjøtt som er vanlig her i Bergen altså. Så lenger nord på Vestlandet er det langt lettere å finne det i butikkene(hele året)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...