Gå til innhold

Noen som har tips til pakking for familie på sydentur?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Skal til Spania i sommer og må ha med bilstol, reiseseng, dyne og pute, trille og alt av klær. To voksne og en bebis på 11 mnd. Bare redd vi kommer til å pakke oss ihjel :( Skal være borte i 1 uke.

Tips til effektiv pakking, eller pakking som tar liten plass?

TAKK TAKK TAKK :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Barneseng pleier de å ha på hotellene, spør på forhånd. Mange steder går det også an å leie vogn. Skal dere ha bilsete med fordi dere skal leie bil? De "ordentlige" bilutleierne (avis, hertz osv), har også bilseter. Men jeg kan jo skjønne at man vil ha sitt eget så man er helt sikker på at det er av god kvalitet. Det kan være lurt å pakke dyne, tepper osv inni vogna når man skal på flyet.

Vi pleier å ta med håndvaskemiddel og ikke så mye klær, så kan vi vaske tøyet i vasken (fungerer ikke så bra på skikkelig skitne klær.) Tenk på om du kommer til å handle klær, også.

Ellers er det lurt å ha med egen mat til babyen, middagsglass og grøt.

Det fins noen vakuumposer til å pakke klær i, som presser ut luften, slik at det tar mindre plass, tror de har på jysk, biltema, og sikkert flere steder.

Bruk bare småpakker med kosmetikk. Shampo, såpe osv er greit å kjøpe når dere kommer dit. Tar fort litt plass, og blir ofte brukt opp i løpet av en uke likevel. Husk også: Paracet, salt/sukker-blanding i tilfelle diare til babyen.

Tror det er unødvendig å ta med noe særlig leker. Vi har pleid å kjøpe bøtte, spade, ball osv til en billig penge når vi kommer frem, og så gir vi det videre til noen andre når vi drar. Har ikke fått mye bruk for diverse leker vi har tatt med oss. God tur!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...