Anonym bruker Skrevet 6. april 2011 #1 Del Skrevet 6. april 2011 Vil bare dele en oppskrift jeg fant på nett og som jeg baker hver andre uke. Proteinbrød 4 egg ½ boks mager kesam 1,5 ss bakepulver 4 ss linfrø 60 g kruskakli 50 g sesamfrø 45 g solsikkekjerner 3 ss olje Pisk egg lett sammen med olje og mager kesam. Tilsett alt det tørre og hell deigen oppi brødformen som er dekket med bakepapir. Stekes på 180 grader i ca 55 minutter på nederste rille. Oppbevares i kjøleskapet i max 1 uke. Jeg pleier å skjære opp brødet og legge noen skiver i fryseren sånn at det er enkelt å ta med seg. Det fikk jeg tips om av en venninne. Det som jeg synes er godt er å varme skivene litt i stekeovnen slik at de blir sprø. Ekstra godt med masse pålegg på. Det beste av alt??! 1 gram karbohydrat pr.skive. Håper det smaker og metter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå