Gå til innhold

Hva kan barnet ditt på snart 2,5 år?:)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hun kan masse.

Snakker veldig bra. Kan flere sanger enn jeg aner. Ramser opp tall til 15.

Husker bøker jeg har lest og gjengir deler av innholdet. Pusler, spiller bildelotto med storebror og venter på tur, danser, spiser selvfølgelig selv, bygger duplo, leker alene med dukkehuset sitt. Kler på seg noe selv, vil gjerne pusse tenner selv, så hun smyger seg ut på badet, finner fram krakken, tar ned tannbørste og tannkrem, skrur av korken på tannkremen, tar på tannkrem, skrur på lokket og pusser. (Greier ikke å ta på vann da).

Rydder bort klær og av bordet osv, kaster søppel og alt mulig.

 

Tenker hun er en ganske gjennomsnittlig perfekt 2 åring;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det samme som hun over og hjelper med oppvaskemaskinen,kan si hele alfabetet,tar på vannet i springen og skrur på kaldt når hun skal ha til å drikke eller pusse tenner,lunket om hun skal vaske hender(tar såpe og vasker selv),tar ned fat/glass fra skapet selv,(plast,eller så tar jeg ned det andre),dekker bordet,Veldig smart og forstår veldig mye,snakker masse,husker veldig godt,vet hvor folk bor(besteforeldre,tanter,onkler,og hvor vi er om hun har kjørt der en gang før),smører på skiven selv,flink til å si ord /tall på engelsk, synger med på norske og engelske sanger,går på do selv8vi tørker om hun bæsjer for å være sikker på at vi får med alt),hjelper med matlaging og baking, og mye mer,kommer ikke på alt i farten.men en voksen liten jente som elsker og bli inkludert i ting :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ein gut som nett er passert 2,5 år, og i barnehagen har dei sagt at han har fotografisk hukommelse. Han pusler puslespel med 40 brikker utan problem, han speler memoryspel og hugsar kor brikkene ligger betre enn oss foreldre, han teller til 20 og kan tella kor mykje det er tilsaman, han kan sortere ulike ting og han snakkar nesten reint. For å gjera puslespela litt meir utfordrande, legger han brikkene feil vei. Generelt sett har han ein veldig god hukommelse. Han kan f.eks fortelje kven han har fått ulike ting av til jul eller bursdag og fortelje detaljert kva han har gjort, kven som var der og kva mat han åt når vi kjem tilbake til ein plass vi har vore før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...