solei Skrevet 6. april 2011 #1 Del Skrevet 6. april 2011 Noen som har prøvd det? Tenkte å lage fromasj med krem og hjemmelaget gele. Finner ingen oppskrifter med det. Mulig det blir full kræsj av pavlovaen. Kanskje la fromasjen stivne lit før jeg heller den over?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbærsjokolade Skrevet 6. april 2011 #2 Del Skrevet 6. april 2011 Hmm, jeg er ingen ekspert...men jeg elsker pavlova:) Man skal jo pynte/fylle den rett før man skal spise den. Hvis ikke blir den soggy av all fuktigheten. Hvis du heller over fromasj og venter med å spise den til fromasjen er stiv så tror jeg det vil ødelegge pavlovaen, men om du lar den stivne for seg selv først også har den over kaken så kan det gå bra, men kanskje ikke så pent? Søtt og godt blir det vel uansett:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 6. april 2011 Forfatter #3 Del Skrevet 6. april 2011 Eg pleier å piske kremen veldig stiv og blander den med eggekrem. Lar den så stå i kjøleskapet en stund så den blir hard og luftig. Tenkte å la fromasjen stå litt først i kjøleskapet til den er passelig stiv. Så får det briste eller bære. Pleier jo å fungere greit med vaniljekrem, så lenge den ikke er flytende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå