Gå til innhold

Har bakt knekkebrød for første gang i mitt liv;) Men lurer på noe-


Anbefalte innlegg

- hvordan oppbevare de best?

På oppskriften står det "i en tett boks"

Har mange tette okser, men ser for meg at det er best i metallboks og ikke plastoks? Blir de ikke myke i plast tro?

Gleder meg til jentene skal smake i morgen og krysser fingrene for at de faller i smak:)

Jeg har selv dilla på Ryvita tynne knekkebrød om dagen, men siden jentene har cøliaki kan jo ikke de spise de..

Derfor bakte jeg nå noen glutenfri med masse korn og frø så de ser like ut:)

Fortsetter under...

Jeg baker knekkebrød.

Min erfaring er at de blir myke ved oppbevaring i boks.

Jeg oppbevarer de i plastpose på benken. De har nemmlig også blitt myke når jeg har hatt de i plast i et litt "tett" skap.

 

Annonse

Har akkurat tatt et brett med knekkebrød ut av ovnen selv!

 

Jeg synes de blir myke av å ligge i metallboks, så jeg har begynt å legge de i en papirpose. Knekkebrødene i butikken er jo pakket i papir :)

Æsj- tenkte på det selv, men har jo selvfølgelig ikke noe papirpose i hus:(

Får satse på at de elsker knekkebrødene og at de spiser de opp før de blir myke i metallboksen;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...