Gå til innhold

Hvor går grensa mellom fin høyde og for høy for jenter da?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

må stå i ei døråpning for å se høy ut på bilder :)

 

vell, når man bare får tak i herreklær så ser man ikke så feminin ut til tider

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det avhenger litt av kroppsfasongen også.

 

Jeg er 183 og syns høyden min er grei nå, men det var ikke artig å være 180 da jeg var 14 år og alle guttene så ut som om de var 5 år yngre enn meg.. Det første seriøse forholdet jeg hadde, var gutten 22 og jeg 16.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer helt an på holdning og bygning ellers. Kjente en dame som var 187 og solid proporsjonert. Med andre ord et DIGERT kvinnfolk. Nesten skummel. Hun fant seg en slank mann på 180 som så ut som et bøtteknott ved siden av henne. Kjenner både lekre jenter på 180 og jenter på 180 som ser abnormalt høye ut. Det varierer veldig.

 

Selv er jeg 162 og ville aldri vært noe annet. Høres kanskje rart ut, men jeg er storfornøyd med høyden min. :)

 

Det viktigste er at man bærer sine centimetre med verdighet. Lite lekkert med høye kvinner som går slukrygget for å skjule det. Det blir bare mer synlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns du var ei flott dame jeg da! Så ikke ut som en mann i det hele tatt, i alle fall ikke på bildet. Du høres ut som en veldig tøff dame, og det står stor respekt av hvordan du takler frekke kommentarer. Ikke mange som hadde vært så tøffe at de hadde lagt ut bilde av seg selv her på et anonym-forum.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns at damer som er over 1,75 begynne å få problemer. Det er et faktum at menn ikke ønsker damer som er høyere enn dem selv, det vil forresten damene heller ikke.

 

Selv er jeg kun 1,58 og kunne godt tenke meg å være 10 cm høyere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tusen takk :)

 

tar ikke utseende mitt så høytidelig lenger, kan ikke akkurat gjemme meg når jeg er ute heller :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kommer jo helt an på kroppsfasongen synes jeg. Selv er jeg 172 og ville gjerne vært 176-178. Mannen min er 198 og sier han heller ville vært 220 enn 190..hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tull og tøys 21:49 :) Det der er da ikke noe faktum, det snakker ikke for ALLE mennesker. Det er visst høyden på en mann/kvinne teller for å bli kjæreste med dem den det gjelder har problemer, det er da vitterlig en million andre ting som er viktigere! Jeg er 178 på strømpelesten, har alltid brukt høye hæler og har ALDRI hatt problemer med å treffe flotte menn, lave som høye. jeg har vært samboer med to som er lavere enn meg og jeg tror ikke noen av oss tenkte på høydeforskjellen, det var ikke derfor det ble slutt for å si det sånn:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahah say what?! Er det mulig..! Jeg kjenner mange hoeye kvinnfolk og de har INGEN problemer med aa faa seg menn!

 

Heldigvis er jeg 1.74.. saa da unngaar jeg kanskje problemene du snakker om!??!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott og høy-grensa går for meg ved 180cm eller der omkring. Har ei dame på jobben som er 185 og hun er bare diger! Når jeg tenker meg om, har det litt med helheten å gjøre også - ikke alle høye jenter er digre...

 

Ellers kan jeg tipse alle som ønsker å være lang for en dag å ta en tur til indre Finnmark. Jeg er 175cm og når jeg er der oppe, føler selv jeg meg som en flaggstang, he he ;-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg jobber i en bransje der det myldrer av høye folk (modeller ja), og det er flott med høyde. Selv er jeg 160 (ikke modell, som dere helt sikkert skjønner, hehe) og føler meg bitteliten i forhold. Å være 185 synes jeg er flott:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...