Gå til innhold

Jeg valgte å ikke amme! og det er MITT valg...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvis du ikke ammet fordi du ikke ahr melk, så har du jo ikke VALGT BORT ammingen? Å ikke få til ammingen er da ikke et valg. Har man forsøkt og ikke fått det til av ulike årsaker eller faktisk ikke har melk, så velger man ikke bort noe:)

 

Selv skjønner jeg ikke hvorfor man ikke bare kan si at man ikke har melk når det er realiteten isteden for å slenge ut flåsete kommentarer om redsel for hengepupper

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ikke sagt at ungen er mindre sunn, men det er vel ikke tvil om at MM er det sunneste alternativet hvis man har et reelt valg mellom MM og MME.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns det er noe merkelig og nesten skummelt med kvinnfolk som blir så til de grader opprørt over mødre som ikke ønsker å amme barna sine.

Skulle tro det var den verste handling man som menneske kan gjøre, verre enn overgrep og drap.

 

Jeg har ammet alle mine barn og kost meg med det, men jeg blir ikke LITT provosert engang over at andre kvinner velger annerledes enn meg. Like lite som jeg blir provosert over at noen velger keisersnitt eller andre grusomme ting som virkelig vekker harme her inne.

Folk skal gjøre litt verre ting før jeg gidder å la meg provosere gitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste for en tid tilbake at mm ikke nødvendigvis var det beste så lenge det ikke var gitt på flaske.

Var faktisk flere spedbarn som var underernært. Du vet jo ikke hvor mye mm de får i seg.

 

Selv ammet jeg første i 5 mnd, og tvillinger i 6 uker. Tvillingene ammet jeg 6 uker for mye, ødela mye av den første tiden med amme problemer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt greit. Selv ønsket jeg ikke å amme heller, men tenkte at jeg kunne prøve, i hvert fall én gang. Vel, sønnen var naturtalent og jeg ammet 20 månder. Sånn kan det gå.

 

Må nevne at jeg ikke aldri hadde dårlig samvittighet at jeg tenkte tanken å la være å amme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den eneste grunnen til at jeg ikke ville amme var at jeg ikke ønsket å dra fram puppen i hytt og pine foran venner og familie. Har helt normale pupper verken heng, ulik størrelse eller store brystvorter, MEN ønsket ikke å plutselig vise den delen av kroppen til alle. Regner med det blir sett på som skam å ha en slik holdning også, så har ikke akkurat sagt det høyt. Jeg kommer aldri til å sitte på cafe å dra fram puppen, da tar jeg med ei flaske mme isteden. Og da kommer spørsmålet - hvorfor bruker du flaske?

Heldigvis har jeg hatt lite besøk og når det har vært besøk har jeg gått på et annet rom. Dette har gjort ammetiden himmelsk, og nå ønsker jeg ikke at den skal slutte for det er så intimt og koselig mellom meg og den lille:) Herregud så enkelt livet er med en pupp isteden for flaskelaging om natten:P

Førstemann sluttet jeg å amme etter et par uker pga samme grunn.

 

Det er mange grunner til å ikke amme, ingen vits å henge seg opp i det.

Vi har lov å velge selv:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...