Gå til innhold

Det alle kattehaterene jeg kjenner har til felles er at


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

...de hater kattepiss på trappa, på døra og fare for at kattene prøver å legge seg på barnevogna!

 

Å - så rart!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Denne tråden må ligge godt an til norgesrekord i tåpelige konklusjoner!

 

Det jeg har observert er at folk som hater hunder gjerne har blitt bitt eller skremt av hunder, og at folk som hater katter har fått nok av å bli trakassert av andre menneskers kjæledyr.

 

I hagen min er det tre - fire katter som holder til som jeg ikke aner hvem som eier. De driter over alt ( og de som tror at katter alltid graver ned bæsjen sin er kun katteeiere!), graver i stykker blomsterbed, pisser på trapper, krukker og hagemøbler, klorer i stykker uteputer og grilltrekk, sloss eller sitter utenfor vinduene våre og vræler fordi det er ei hokatte med løpetid et eller annet sted.

 

Og dette burde jeg sette pris på, ellers så er jeg et egoistisk og slemt menneske? Kjøss meg...

 

Jeg plager ikke katter, men jeg er møkka lei av at hagen min er okkupert av andres dyr. Det slemmeste jeg gjør er å si "husj" og sprute vann etter dem om jeg står med hageslangen i hånda. Men jeg synes helt ærlig at alle med utekatt burde ta seg jevnlige runder til alle naboene sine, også de som bor 4-5 hus unna og spørre om katten er til ulempe og om de kan gjøre noe for å kompensere. DET hadde vært et ansvarlig kattehold og hadde gjort at jeg ikke hadde vært så sur på kattepelsene, og eierne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ÅÅÅ så grusom og egoistisk jeg er som HATER katter som pisser og driter over alt!! her jeg bor er det kattedrit så langt øye kan se. De ekle dyrene setter seg ned hvor det enn måtte passe seg og gjør fra seg. Dritt på trappen, terrassen, plenen, sandkassen(de driter enda til opp på presenningen!!). De spiser jeg gjennom søppelet og ALT man har av utemøbler oser av kattepiss.

 

Og dette skal barna leke i hva?

 

Hva om dere katteeiere passer litt bedre på udyrene deres?

 

Jeg liker dyr, men katter..jeg ser rødt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaaa, greit...får henge meg på her jeg og. Jeg er en ekte kattehater og ond. Just call med dr. evil...Hadde det vært opptil meg så hadde katter blitt utslettet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De kattehaterne jeg har møtt har også vært temmelig dumme, ikke som i Forrest Gump-dumme, men som i enkle sjeler som kun bryr seg om seg og sitt.

 

Men på en annen side, den største psykopaten jeg har møtt på er leder i en katteorganisasjon. Hun er temmelig sprø, for å si det mildt. Jeg er veldig glad for at jeg ikke må omgås henne i det daglige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En gang kjente jeg en mann som sa at the only good cat is a dead cat - han hatet katter.

Så fikk han en katt. Den flyttet inn til ham og kona hans. Og så ble han frelst. Han elsket den katten. Senere kom det to katter til, og så to små hunder. Han tok de hundene i å jage kattene én gang, og da var det på hue og ræva ut. Bare hunder som er snille mot katter er velkomne der i huset.

Nå har de fire katter, og det finnes ikke lykkeligere og heldigere katter enn dem.

Så det er håp for alle !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg liker ikke katter, jeg liker egentlig ikke noen dyr. Men det bety ikke at jeg ikke respekterer dem og at jeg plager dem. Jeg er redd for hunder etter at jeg ble bitt som barn, og den skrekken sitter i. Jeg lærer opp mine unger til å respektere dyr selv om vi ikke har noen hjemme. Jeg overlater en del til mannen min på dette området fordi jeg ikke har noen naturlig omgang med dyr selv. Så hvis dette gjør meg egoistisk og slem i dine øyne, så skal du få lov til å leve i den troen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var det jammen mye rart. Kattepiss nevnes ofte, og jeg er helt enig i at hannkattpiss lukter grusomt. Hvis alle katteeiere kastrerte kattene sine, som alle ansvarlige katteeiere SKAL gjøre, hadde nok mange her inne roet seg.betraktelig. Antallet katter hadde også gått ned. Ellers leser jeg innlegg fra mange som nok burde bodd alene i en skog, uten naboer. Hvis det er et problem at naboens katt går.over plena di, ja, da burde du kanskje ikke ha naboer? Katter og barnevogner: kjøp kattenett. Barnet er uansett, alltid og bestandig, DITT ansvar. Setter du barnet ut alene for å sove, må du jammen gjøre det som trengs for å sørge for at barnet er trygt, uten å jamre deg og klage.

 

Ellers viser vel all forskning at barn som torturerer dyr har en lei tendens til å gjøre det samme med mennesker når de blir voksne. Heldigvis er det sjelden!!

 

Hilsen katteeier, dyrlege og oppgitt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sterke meninger som alltid når man snakker om dyr.

I mitt hode er folk som hater dyr ondskapsfulle, egoistiske og lettere psykopatiske mennesker....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jag hater ikke katter.. de er søte små dyr, som tusler rundt.. veldig kos når de vil ha litt kos også ;)

- men jeg hater at de pisser på verandaen, at de er oppe barnevogna og pisser ned den... Det hater jeg!!! Men ikke direkte kattene, men hva de gjør...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er stort sett bare ukastrerte hannkatter som pisser rundt omkring,og da særlig hvis det finnes en hunnkant i nærheten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...