Gå til innhold

Tips til bryllupslokale i Tønsberg med mat og drikke inkludert


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei, er det noen der ute som har giftet seg i Tønsberg, og har tips til lokale som også serverer mat og drikke. Vi blir maks 80 personer i bryllupet. Pris? Er så usikker på om vi skal feire i eget lokale og ordne all mat og drikke selv. Eller gi dette bort til profesjonelle. Blir jo en del ekstra jobb ved å ordne alt selv. Da må jeg også finne noen som kan servere. Tips motta med stor takknemmelighet ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi hadde det på "Gimle" på teie. Ligger på Nøtterøy, men er jo rett ved Tønsberg da. Det ble en helt fantastisk dag. Ikke ble det så skrekkelig dyrt heller, når vi så alt som ble i prisen. Tror vi betalte 50000 med middag og dessert, pynting, fri bar og frukt. Vi var vel rundt 40 til middag, og så kom det 20 til til kaffen og festen.

 

Ellers så har du "odd fellow" like ved jernbanen, og "storgata 11". Hørt positive ting fra begge steder. Hvis ikke jeg husker feil så er det de samme folka som driver "gimle" og "odd fellow", men det kan jo ha endret seg. Er snart 7 år siden vi giftet oss :oD

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...