Anonym bruker Skrevet 5. april 2011 #1 Del Skrevet 5. april 2011 Trenger tips til tapas til bryllup.Må være noe som kan lages dagen før eller fryses. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143106949-tapas-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. april 2011 #2 Del Skrevet 5. april 2011 Sjekk menyene til tapas retauranter. Feks Mats & Martin. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143106949-tapas-tips/#findComment-143107178 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. april 2011 #3 Del Skrevet 5. april 2011 Det er ikke så mye som holder seg så godt til dagen etter. Tapas er ferskvare. Greske kjøttboller holder seg, det samme gjør andre typer kjøttboller i f.eks tomatsaus. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143106949-tapas-tips/#findComment-143107254 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. april 2011 #4 Del Skrevet 5. april 2011 Så om jeg lager kyllingspyd og kjøttspydd og fryser ned og tar opp kvelden i forveien og varmer de opp på dagen så blir de ikke like gode? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143106949-tapas-tips/#findComment-143108934 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå