Gå til innhold

Hva tenker dere om dette? Samvær og "vanskelig mor"


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Mannen min fikk vite om sønnen sin da sønnen var 3 år. Dette var med en jente han var sammen med av og på. Han flyttet langt bort og fikk plutselig beskjed om å betale bidrag. Det var det. Han kunne kjempet litt mer om å få ha kontakt, men gjorde ikke det. Et par år senere ringer mora og spør om han kanskje har lyst til å få kontakt med sønnen sin siden han har blitt så stor. Dette ble han veldig glad for å dro nedover på besøk så ofte han hadde råd. Med fly, leiebil, tog og hotell så blir det kostbart så ble ikke så ofte. Mora ringer kun når hun trenger penger og tar aldri telefonen når mannen ringer. Og han ringte først flere ganger om dagen uten at de tok den, nå ringer han et par ganger i uka og har fått prate med sønnen sin to ganger siden jul. Nå har mora slettet han fra FB så han ikke får se noen bilder. Han har mange ganger spurt om hun kan sende oppover noen bilder, men gjør det aldri.

Nå føler han mest for å gi opp. Mora vil ikke sette gutten som nå er 8 år på fly, vil ikke fly sammen med han oppover.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis det er samær faren vil ha, og moren ikke vil gi ham dette, så får han vel ikke gjort så mye annet enn å bestille time til mekling, evt gå til advokat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun kan ikke nekte samvær, men hun kan forlange at du blir kjednt med ungen før hun sender han oppover til dere.

 

Det beste mannen din kan gjøre er og kontakte famillievernkontoret for råd og ikke minst mekling. Der kan dere bli enige og bli enige om hvordan samværet skal gå seg til som er det beste for barnet og ikke hva som er det enkleste for far og mor. Setter mor seg fullstendig på bakbeina bør dere kontakte advokat og ta det hele til retten...Så lenge far er med sine fulle fem så kommer han til og få samvær med barnet sitt;)

 

Går ut i fra at far betaler bidrag via NAV?? Det bidraget skal dekke klær og livsopphold for barnet så mor kan ikke kreve noe mere utover det. Men det er jo selvsagt pent gjort om feks mannen din vil vøre med og bidra med større ting som feks ny sykkel, dyrere fritidsutstyr osv.

 

MEn det første dere bør gjøre er kanskje og forlange en dna test??? Mor kan IKKE nekte far det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...