Gå til innhold

Fant Cannabis-frø i utleieleiligheten


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Skulle ha visning i utleie-leiligheten. mannen min fant da en liten blank pose med bildet av et marihuanablad, og i posen var en del frø.

Ville dere ringt politiet?

Bor 4 barn her, og vi vil ikke ha noe dop i dette huset!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ville ikke ringt politiet nei. Leieboeren vil bare få en bot for det, men dere kan risikere en rasert leilighet som hevn. Kanskje en oppripet bil også. Nei jeg hadde nok heller bare informert leieboer om funnet, og hvor heldig han er at dere har valgt å holde kjeft om det, og at han nok bør få opp farten og komme seg ut fortere enn svint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ville nok ha vurdert omstendighetene, men har nok gitt utleierne beskjed om å ikke vise seg nær leiligheten igjen og flytte fort som muligt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei. Med mindre dere har hatt problemer med leietagerne, og har andre grunner til å ta et oppgjør med dem. Marihuana er et svært mildt rusmiddel. Normalt vil det være langt verre å ha leietagere som drikker øl enn leietagere som røyker marihuana.

 

Det er vanlig at det finnes frø i marihuanaen, det er også vanlig å plukke dem ut når man røyker. Dere har ikke funnet noe annet enn rester etter noen som har kjøpt marihuana for en hundrelapp. Politiet vil neppe være særlig interessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil faktisk tro at hvis dette er noe som lå synlig tilhører det ikke leieboer, men noen som har vært på fest/besæk der og mistet det. Det er nemlig ikke vanlig at folk som røyker slike ting har det liggende åpenlyst. OG spesielt ikke om det skal være visning der. La saken ligge, og vær heller glad for at de uansett skal flytte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...