Gå til innhold

Hva gjør jeg med denne leieboeren? Nå er jeg forbanna!!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis det er mye bråk etter klokka 11 på kvelden, er det snakk om forstyrrelse av alminnelig ro og orden, da kan dere ta affære, men dere kan selvfølgelig ikke nekte ham å ha vorspiel hjemme hos seg selv.

 

Ikke glem at han bor der. Han har lov til å bestemme selv om han skal ta seg en fest og ha folk på besøk i sitt eget hjem. Reaksjonen hans er drøy, men skjønner godt at han blir provosert når utleierne prøver å blande seg inn i privatlivet hans.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, akkurat da var det sikkert greit å trekke seg tilbake. Det varen liten episode midt i en krangel der både hun og han oppførte seg tåplig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snakk med politiet, de kan sikkert fjerne han. Du kaster han ut, hever avtalen, som er noe annet enn oppsigelse med 3 mnd frist. Så får du han fjernet.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

om han nekter, er det vanskelig å bli kvitt han.

 

idag er han edru, å neppe like tøff. ring på å ta en prat med han, snakk skikkelig, og forklar problemet igjen. tipper d ordner seg da...

 

vi hadde en nabo som kjørte veldig fort i gata vår, å musikken i bilen gikk på full guffe hver gang han kom og gikk. flere naboer har prøvd å få bukt med problemet, men han har bare fortsatt..

 

jeg gikk bort å håndhilste på han, og spurte pent om han kunne dempe fart og lyd. å det har aldri vært noe problem siden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

de kan nekt han å bråk.

 

ha leid i flere år hos småbarnsforeldre. ha hatt store fester, men man SKAL ta hensyn til naboene uansett tider. man kan få problem med politiet selv dagtid hvis man ikke opprettholder ro og orden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er selvfølgelig enig i at man skal ta hensyn til naboene. Men at man skal kunne nekte en nabo å ha vorspiel i helgene, høres bare helt vilt ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere tar opp et sånt problem når han er edru. Liten vits i å ringe på døren gang på gang, mens han har vors!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...