Gå til innhold

Hvor ofte onanerer dere?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg får de beste orgasmene av meg selv, så jeg pleier å benytte sjansen dersom jeg vet at jeg har noen timer på meg, og jeg har lyst!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg blir egentlig tilfredsstilt bra nok og vel så det av partner, men likevel er det noen få ganger jeg kommer på det. Mest fordi det går så kjapt og slipper det "sølet" som når vi har sex...:P Er så kjipt med at jeg må gå å fli meg og sånt, fordi den sæden kommer i retur. Kan den ikke bare holde seg der inne da, hehe!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må bare klargjøre at det å bli tilfredsstilt av parteren og det å onanere er to vidt forskjellige ting som ikke har med hverandre å gjøre! -Jeg blir så absolutt og fabelaktig tilfredsstilt av mannen min, men å onanere selv er noe annet, som også gir herlig tilfredsstillelse.

Det går litt opp og ned med hvor ofte. Noen ganger hver dag, andre ganger kan det gå hele uker imellom. Men som regel et par - tre ganger i uka, vil jeg si, sånn gjennomsnittlig. Og mannen min er fullstendig klar over det og synes det er bare kult! Samme synes jeg om han. Bare sunt det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hvis dere gjør det så ofte, når har dere sex da?? Jeg kunne ikke funnet på å onanere foran å ha sex med partneren liksom.. Det er jo det å ha sex jeg da fantaserer om, så da har jeg da vel heller sex!;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg føler for det. Alt fra fem ganger om dagen til en gang i uka, med eller uten porno og leketøy, og med varighet på alt fra fem minutter til to timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...