Gå til innhold

Familiekokeboka av Tom Victor Gausdals og Ole Martin Alfsens noen som har den og vil dele en oppskrift?


Anbefalte innlegg

Jeg har prøvd å lage sausen til biff chop suey mange ganger, men den blir liksom ikke like god som på restauranten.

Jeg tror det skal stå en god oppskrift i "Familiekokeboka", men siden jeg ikke har tilgang på den nå og heller ikke rekker innom en bokhandel, lurer jeg på om det er en vennlig sjel her inne som kanskje har boka og vil dele ev. biff chop suey oppskriften med meg?? Send gjerne en pm slik at det ikke ev. blir noe "copyright-styr".

Jeg har som sagt prøvd flere ganger, men da brukt potetmel for å tykne sausen, men ser at mange bruker maizenna. Kanskje det er bedre om det har noe å si for smaken??? Åhh. Har så lyst på "kinamat" i dag :)

 

På forånd takk :-)

Fortsetter under...

Her er den fra "Familiekokeboka"

500 g storfekjøtt i strimler

2 fedd hvitløk, finhakket

1 ss five spice-krydder

5 ss olje

1 løk, skåret i båter

2 gulrøtter, i skiver

1 paprika, i terninger

50 g bambusskudd, i strimler eller skiver

2 dl kyllingkraft

1 dl soyasaus

1-2 ss maisennamel, utrørt i litt vann

 

Varm opp olje i en wok, tilsett kjøtt og la det brunes, ha i hvitløk og five spice. Fres til løken er gyllen. Ha i grønnsaker, fres litt videre før du tilsetter kraft og soya. Kok opp og jevn med maisennamel

 

Velbekommen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...