Feita Skrevet 2. april 2011 #1 Del Skrevet 2. april 2011 Jeg har prøvd å lage sausen til biff chop suey mange ganger, men den blir liksom ikke like god som på restauranten. Jeg tror det skal stå en god oppskrift i "Familiekokeboka", men siden jeg ikke har tilgang på den nå og heller ikke rekker innom en bokhandel, lurer jeg på om det er en vennlig sjel her inne som kanskje har boka og vil dele ev. biff chop suey oppskriften med meg?? Send gjerne en pm slik at det ikke ev. blir noe "copyright-styr". Jeg har som sagt prøvd flere ganger, men da brukt potetmel for å tykne sausen, men ser at mange bruker maizenna. Kanskje det er bedre om det har noe å si for smaken??? Åhh. Har så lyst på "kinamat" i dag På forånd takk :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143095844-familiekokeboka-av-tom-victor-gausdals-og-ole-martin-alfsens-noen-som-har-den-og-vil-dele-en-oppskrift/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ann_ Skrevet 2. april 2011 #2 Del Skrevet 2. april 2011 Her er den fra "Familiekokeboka" 500 g storfekjøtt i strimler 2 fedd hvitløk, finhakket 1 ss five spice-krydder 5 ss olje 1 løk, skåret i båter 2 gulrøtter, i skiver 1 paprika, i terninger 50 g bambusskudd, i strimler eller skiver 2 dl kyllingkraft 1 dl soyasaus 1-2 ss maisennamel, utrørt i litt vann Varm opp olje i en wok, tilsett kjøtt og la det brunes, ha i hvitløk og five spice. Fres til løken er gyllen. Ha i grønnsaker, fres litt videre før du tilsetter kraft og soya. Kok opp og jevn med maisennamel Velbekommen Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143095844-familiekokeboka-av-tom-victor-gausdals-og-ole-martin-alfsens-noen-som-har-den-og-vil-dele-en-oppskrift/#findComment-143096940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå