Gå til innhold

Kjøpe hus /leilighet i nærheten av Alicante. Hvor?


maeve er tobarnsmamma<3

Anbefalte innlegg

Noen som er kjent?

Foreldrene mine snakker om å kjøpe seg hus i Spania, og da i nærheten av Alicante. Blir vel til at vi benytter oss litt av det vi også, så greit å forhøre seg litt om hvor det er "bra" å bo :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kommer selvfølgelig litt an på om de ønsker å bo i et område med mye nordmenn eller om de vil bo litt utenfor de norske "koloniene".

 

Dersom de er villige til å være litt utenfor de norske områdene vil jeg anbefale dem å kikke litt i Murcia-området. Det er en liten flyplass der også så man er ikke avhengig av å lande i Alicante. (og vil man fly til/fra Alicante er det bare en drøy time opp til flyplassen.Litt avhengig av hvor i Murcia-regionen man er.:-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke det er noe must at det er en norsk koloni, nordmenn finner man vel overalt uansett. De er rimelig bestemte på at de vil i nærheten av Alicante, da det går direktefly dit fra der de bor. Men hvis det ikke er snakk om større avstander enn en times tid så er det jo verdt å kikke på. Takk for tips :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil helt lart anbefale Villa Joiosa, en liten by mellom Murcia og Alicante.

Kjempefin liten by, som ikke har så mange turister. De som er der er stort sett norske, siden det ligger et behandlingshjem der, hvor staten sender norske pasienter på behandlingsreiser.

 

Se etter hus i gamlebyen. Da finner dere sikkert et sjarmerende hus, og det ligger like ved stranda. Ved strandpromenaden er det mange restauranter, og det er en kort gåtur til "sentrum".

 

Greit å ha leiebil, siden det er få matbutikker med godt utvalg i sentrum, men det er jo mulig å handle bare en gang mens man er der, og satse på å spise middag ute sånn ellers.

 

 

Det er også korte avstander dersom man vil dra i badeland eller dyrepark (Mundo Mar og Mundo-ett-eller-annet) som ligger helt tett inntil hverandre. Type 20 meter mellom inngangene.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...