Gå til innhold

Jippi! Vi drar til Paris! (Har du noen gode råd?)


Iselilja

Anbefalte innlegg

Vi reiser til Paris neste helg med vår 9 mnd gamle sønn. Flybillettene er bestilt, men jeg sliter med å finne hotell. Det vil si med å finne frem i hotelljungelen, det er mer enn nok å velge i! Har du noe hotell å anbefale (helst ikke over 1500 nkr/natt)? Vi blir der fra fredag til mandag, og vil gjerne bo sentralt. Vilket strøk er da best?

Vi hopper bukk over turistattraksjonene, og vil heller vandre rundt og nyte våren. Tenkte å ta en tur til Montmartre og Les Puces de Saint-Ouen, sitte på fortauskaféer og bare kose oss. Noen søte butikker (gjerne barnebutikker) å anbefale?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er dere coop-medlem? De har hotellkupp der du kan få hotellrom veldig billig (2 netter 209 euro/3 netter 279 euro). Vi benyttet oss av det da vi var i Paris for snart et år siden og vi bodde da på Best Western Victor Hugo. Veldig fornøyd med hotellet! Det ligger i en rolig sidegate, badet var nyoppusset, det var helt rent overalt, hyggelig betjening og god og variert frokostbuffet. Det ligger også kort gange fra triumfbuen, Champs Elysees og eiffeltårnet (vi hadde utsikt mot eiffeltårnet fra rommet, flott med lysshowene hver kveld). Skal definitivt tilbake til Paris og bor gjerne på det hotellet igjen.

 

God tur!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ca midt nede i Champs Elysees ligger forresten Disney Store, Zara og Gap på rekke og rad. Mye fint til de små:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis dere skal ha med vogn, så vær oppmerksom på at metroen er ganske utilgjengelig. Trapper til alle stasjoner, heis finnes bare noen få steder. Kan være lurt å bosette seg slik at alt dere er interessert i, er innen rekkevidde til fots. Det går an å ta buss, men krever litt innsats å sette seg inn i hvor de ulike bussrutene går.

 

Distriktet Marais er ganske i vinden for tiden, og ikke så mye turistattraksjoner der, men en del bra butikker og kafeer/restauranter, og vakre Place des Vosges hvor man kan sitte en hel dag og bare se på folk og kjenne roen.

 

Sist vi var i Paris bodde vi i St. Germain, synes det var bra beliggenhet. Nær Seinen og nær Boulevard St. Michel, mange spisesteder og kafeer å velge i, butikker av alle slag og kort vei til Luxembourg-parken. Bodde på et hotell som heter Residence des Arts, da hadde vi en slags suite med soverom atskilt med forheng, OK når babyen har lagt seg og man selv har lyst til å lese eller se på TV. Det var også en bitte liten kjøkkenkrok, vi kjøpte mat og laget frokost selv. Men man kan også bestille frokost på rommet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det hotellet så kjempefint ut! Skal ha det i bakhodet til neste gang. Vi endte opp her: http://www.castille.com/

Rett ved Jardin des Tuileries/Place de la Concorde. Synes det er viktig å bo sentralt når vi skal være borte så kort tid.

Vi prøver å unngå metroen så godt vi kan. Så vidt jeg husker fra sist jeg var i Paris (for hundre år siden), stod vi som sild i tønne også. Så om man først får barnevognen ned, kan det bli vanskelig å få den med inn på banen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...