Gå til innhold

Alle vi som fikk barn før vi var 20, som det gikk "bra" med..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi fikk nr 1 når jeg var 21 år. Uplanlagt, men vi var forlovet og hadde allerede vært sammen noen år. Mannen tjente heldigvis godt med penger, og jeg kunne fortsette på skolen. I dag er jeg sosionom, mannen tjener fortsatt godt med penger, og jenta vår blir i disse dager storesøster, 5 år gammel. Vi har aldri hatt det bedre, hus, to biler og tom. hytte er på plass:) (livet hadde vært bra uten penger også, men det blir litt enklere:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hva mener du er en optimal oppvekst da anno 15.26?

 

jeg har vert student med begge mine og blir det med 3 også, men bostøtte det får vi ikke, ikke alle studenter har krav på dette! vi har en inntekt på 20 000 kr så får jeg 8.800 i stipend fra lånekassen og 1900 no i barnetrygd, og når de var året og jeg måtte på skole benyttet jeg meg av kontantstøtten så jeg ikke måtte betale barnehage. er ikke ille synes jeg. og ja, i mitt studie vil jeg si jeg hadde en fordel med å ha barn. jeg studerer førskolelærer. strax ferdig nå da.

 

jeg anbefaler til alle å få barn i ung alder. en kan leve livet fordi om man får barn, man får helt andre verdier enn 20 åringer uten barn, i allefall min erfaring. og barna kan få en optimal oppvekst med litt mindre penger enn en årsinntekt på tilsammen 700 000

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvfølgelig er det forskjell på unge mødre og eldre mødre. De fleste unge har ikke stabil økonomi, jobb og liv når de blir gravide. Det er ting som gjør livet så mye enklere. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde ett hjem å forholde meg til, hvor jeg hadde bodd i mange år som var kun mitt før barnet kom. Jeg ble gravid som 17 åring, og hadde ikke leilighet, jobb eller noen inntekt. Gikk på skole og levde ikke et voksenliv. Flyttet inn i egen leilighet etter at barnet ble født, og det var tungt! Det var så tungt at jeg gleder meg nå bare til å bli eldre, få meg jobb og ta opp lån og kjøpe mitt eget hus..

Så jeg vil ikke si jeg var noe særlig ansvarlig når jeg valgte å beholde baby i en alder av 17 år, uten jobb, mann og hus. Selvfølgelig ville jeg ikke valgt bort min datter på straks 11 mnd, men vil ikke anbefale andre unge til å få barn før de har fullført skole og etablert seg, uansett hvor ansvarlige de føler seg. Og selv skal jeg heller ikke få nestemann før skole er fullført og jeg har fast jobb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva behager 1722 ? Her er det da vel vitterlig ingen som har sagt at ullklær til barna gjør deg til en god mor. Kan du virkelig ikke lese litt mellom linjene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wææh :|

 

.. det ligger litt sarkasme i "bra".. Ikke så lett å formulere seg og bli forstått så godt når man skriver.. Var kanskje litt teit overskrift uansett..

 

Forsvarer meg sjeldent når det gjelder kritikk til unge foreldre, orker rett og slett ikke å engasjere meg så veldig i det, bare følte for å skrive et innlegg om det akkurat i dag! hehe..

 

Det var ingen oppfordring! Ikke missforstå! Jeg skrev jo at det absolutt ikke var planlagt! Men vi er en liten, lykkelig familie nå, det var det som var poenget mitt:)

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...