Gå til innhold

Vi får en stram månde i juni - dine beste sparetis ?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi er en familie på 3 (barn på 1 år). Har husleie på 8000. I juni får vi inn bare 14 000 kr. Hva er dine beste sparetips ? Får inn omtrent det samme i juli også - så blir det bedre til høsten. Trenger dine beste sparetips! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke kjøp ting du ikke trenger;) kjøp billigst mulig, nå mens dere har god råd kan dere jo prøve ut diverse first price eller andre billigmerker så om dere liker det kjøper dere det i steden for de dyre merkene.

 

Rema har mye billigt i og med de har hatt denne kampanjen mat for under 100 lappen, så der finnes det billig kjøttdeig og annet billig kjøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begynn å spare nå!

Vi lever dyrere om sommeren, pengene sitter løsere enn ellers. Kjedelig å måtte spike når det er årets beste tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

First Price ja, det var ikke så dumt. Har prøvd bleiene derifra en gang, men de var så stive - så de skal h*n få slippe å bruke igjen. Men håper de har noe annet bra da.

 

Vi har en bufferkonto, altså -så litt kos og en liten ferietur (besøke slektninger innenlands) blir det uansett. Men veldig kjekkt om vi klarer å bruke minst mulig av bufferkontoen, siden den er alt vi har :) Regner også med at vi får en heftig strømregning, så dette kan bli "spennende"...

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom du ikke har tips å komme med så kan du la være å skrive. Dessuten skrives ikke 'måned' med store bokstaver ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Start sparinga nå, så har dere forhåpenteligvis litt ekstra til sommeren...

Kanskje har dere noe å kvitte dere med, mange barnevogner..??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om sommeren bruker man lite strøm, så det ultimate sparetipset må være å spare strøm nå og gå med thermodresser inne!

 

Venn barna til å like seg på biblioteket, og venn dem til å samle flasker :-)

 

Handle inn mat: Det finnes masse ekstravarer man ikke trenger. Server grøt til familien :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skriv handleliste før du går på butikken (mens du er mett) Bak brød selv... (blir ca 7 kr brødet) Rema 1000 er absolutt billigst... og se etter hva som er på salg... RIS, PASTA. osv......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Start nå med å planlegge innkjøp. Følg med i tilbudsaviser, bruk billigmerker på feks toalettpapir, tørkepapir, husholddingsartikler. Mye av billigmerkene er bra på mat også, feks har jo First Price noe frukt og grønt, forskjellen er at størrelsen og fassongen ikke er "perfekte", men smaken er like god.

På shampoo ol. lønner det seg å kjøpe feks de nye store flaskene, ser de har had tilbud der man får både shampoo og balsam for prisen av en, jeg har langt hår og de holder i minst 2mnd, vasker håret annenhver dag.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, bake brød og handleliste - det var lurt :) Vi handler alltid på rema 1000. Skal notere ned så vi husker det. Hi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Planlegg! Gjør som de fleste her nevner, begyn nå. Fyll opp fryseren og skap. (ofte er det billig å handle store kvanta). Når tiden nærmer seg spar på rester, koldtbord middag kan være spennende, hjemmelagd is, bruk det som allerede finnes i hust, ikke impuls handle, men bruk opp alle de siste slumpene på kremflaskene og parfymene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ang. sparing, er det noen som vet om det finnes shampo-pulver eller såpepulver? Det måtte da vært mye billigere ettersom man da ville sluppet å betale for vannet.

Vet det finnes bruspulver.

 

Og er det ikke mye billigere å kjøpe "tunge" produkter som helmelk og blande dem med litt vann, i stedet for å kjøpe massevis av lettmelk?

 

Hilsen fantatisk sparer ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Haha, good one! Vel, de beste sparetipsene får man av den berømte "svigerfaren" i en annen tråd her, han som er så gjerrig at han tisser i hagen for å spare vann? (Du er ikke gift med ham, da, 1644?)

 

Til HI: se på impulskjøpene deres, se på forbruket av brus og juice der man kunne ha drukket vann, i hverdagene i alle fall, og se på etappene dere kjører bil. Dersom dere kjører korte avstander og bruker drivstoff på det, vurder å heller ta fram sykkelen eller gå. Jeg kjører massevis unødig av den grunn selv, dessverre, så jeg veit at det koster :-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drikke vann, eller saft og ikke brus. Pakk niste når dere skal ut på ting, slik at man ikke stopper å kjøper hotdog og brus på veien.

Kjøp en slik 3 pakke med mariakjeks i stedet for dyrere kjeks når dere går til stranda med ungne.

Ha ispinner i tipakning eller større i fryseren, det er billigere enn å kjøpe en og en på butikken. Gå gjerne for de kjipe merkene, ungene merkser som regel ikke forskjellen, og klager ikke så lenge de ikke får flere å velge mellom.

ruke gratisk aktiviterer som strand i stedet for utendørs svømmebasseng, gå i parken i stedet for på ting som koster penger. Har dere hage så få opp plaskebasseng så kan dere mange dager bare være hjemme. Server kaffe og kjeks til andre voksne, trenger ikke være kaker, eller boller.

Bake selv, både brød og kaker. Det er billigere enn å kjøpe. Spis få middager, man trenger ikke fullt like mye mat om sommeren, det er liten tid til å lage mat, og man kan spise lettere måltider. Ha en liten salat plett i hagen, eller en altankasse, eller i potter i vinduet om dere bor i byen.

Kutt nedpå pils og utepils, det blir dyrt i lengden. Bare å innse at det er for dyrt til at dre har råd. Prøv å få en ekstra jobb, er ofte sjangse for det på sommeren. Antar dere bare har en inntekt siden utbetaingene er så små, så da kan den som er hjemme ta noen helge og ferievakter ettermiddag eller lignende i butikk eller i pelie og omsorgsektoren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det beste tipset jeg har er å skrive en middagsplan for 5 uker. for så å handle inn mat til en hel mnd. vi prøvde dette nå, og sparte 4000 kr. er helt sykt hvor mye penger som går med på disse småturene på butikken.

 

kanskje har du noe du kan selge også? coop obs har billige bleier. vi bruker kun coop bleier. er ikke up&go, men de duger når det koster 14.90 for en dobbelpakke liksom. =) strøm kan man spare på sommeren og man kan tørke klær ute ikke bruke tørketrommel.

 

ja, jeg vet ikke jeg. dere klarer dere helt sikkert. vi får også en tøff mnd i juni også juli vil jeg tro, men slik er det bare. =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...