Gå til innhold

Tenker dere at vi er fra overklassen når dere hører barnas navn?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Nope, ikke i det minste.

 

Men skjønner at folk forteller deg at de syntes det. Folk forteller deg gjerne det du vil høre vettu.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du må fortsette å svare. Det er rett og slett fryktelig underholdende! Ingenting er morsommere enn å bli beskyldt for å ha en hjerneskade fordi man har valgt "kjedelige" navn på ungene sine.

 

Forøvrig tenker jeg bare på Dalton-brødrene (du vet de fire dumme bandittbrødrene i Lucky Luke) når jeg hører navnet Timothy, en av de het nemlig det og er den eneste referansen jeg har til det navnet.

Isabell var den jenten på ungdomsskolen min som ca 1 gang i måneden ble sendt på legevakten for å "pumpes" på grunn av for høyt alkoholinntak. Mulig hun var fra overklassen, men "klasse" hadde hun ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

En hjelpepleier som sier LOL?

Får jeg spørre hvilket sykehus du jobber på, så jeg vet hva jeg skal unngå?

 

Og navna?

De minner om navnene til ei venninne av meg, som forøvrig er alenemamma til tre og bor i kjelleren til mammaen sin i en alder av 24....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Overklasse og hjelpepleier??

 

høres lukurativt ut... har de gamle pengene gått ut på dato?? hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HEIA HI, HEHE

 

Bra lesing dette her. Trenger ikke en person for å si det, men hundreogørten kvinnfolk for å si akkurat det samme, men på forskjellige skrivemåter, hahahaha...

 

Slår ikke feil dette her :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg aldri møtt HI, her, da. Men det er absolutt ingen ting i det hun skriver som antyder at hun har noen befatning med annet enn (til nød) lavere middelklasse, sannsynligvis ikke det en gang.

 

Både den generelle kommunikasjonsformen (tenårings-tegnsetting), påstandene, holdningene (f eks at hjelpepleierutdannelsen skal være med på å skille henne fra den gemene hop o.l.) peker i absolutt motsatt retning. Navnevalgene er toppen av kransekaka og peker også i motsatt retning, dessverre. Overklassenavn for meg er mer som Gerhard og Benedikte.

 

Men når nå det er sagt, hvorfor trakte etter å klinge som overklasse, da? Når folk ved første møte veil avsløre at det ikke er der dere hører hjemme? Ikke noe poeng i det, vel. Man kan da bare innrømme hvem man er og hvor man er fra - Norge har uansett ikke så stor overklasse at det er nødvendig å delta i den eller etterligne den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelige bondenavn som Liv, Anne og Kari? Og det skal liksom være de kjedelige navnene...?

 

Du vil nok finne ut at Charlotte og Isabelle er de "kjedelige" navnene, i alle fall er det dem som kommer til å befolke småskolen når barna dine begynner der. En Kari eller Liv født etter 1980 finnes vel knapt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...