Gå til innhold

Når andre klipper håret til ungene uten lov..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

ehh, nei. Kan du i det minste prøve å forklare hvordan slike menesker som deg tenker. Slik som du svarer her virker du nesten litt kort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

07.12 her..

 

Ja, så klart ønsker jeg at alle barn er kortklippt fordi jeg skal slippe å sette i strikker.... Eh..hallo.

 

Prøv selv å gå med en lugg full av prim og baconost og snørr, så skal jeg love deg at du klipper luggen din ganske fort.

Sikkert skikkelig behagelig med hår som klistrer seg til kjakan hver gang man er snørrete... noe barn ofte er.

 

" Langt hår på jenter er jo så fint ", synes vi voksne ja, men tror ikke dere har spurt deres små jenter.

 

Jeg er mamma til flere barn, både gutter og jenter, med langt hår. Men de har ikke lang lugg. Det kan de få når de klarer å stelle håret selv.

 

Og ikke drikker jeg kaffe heller.. :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror nok at HI mente at det var mormor som hadde mast, ikke datteren. Tror ikke en jente på 14 mnd kan mase om å få lugget klippet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg tror anonym 08.33 har fått for lite søvn. Svaret hennes henger ikke på greip, hahaha....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tanta mi (søstra til pappa) Klippet håret mitt til øra dagen før mamma og pappas bryllup. Mamma var rasende, for jeg hadde nesten hvitt hår langt ned på ryggen som skulle flettes inn med silkebånd som matcha kjolen min. Ble ikke noe silkebånd nei... Jeg var 3 år. :) Fikk en søt rampete sveis da, som sikkert passa personligheten min mye bedre ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun har ikke klaget til mormor, hun er 14 mnd gammel...

Har aldri gitt uttrykk for at håret plaget henne, dette er noe mormor har fått for seg. Hun får ofte fikse idèer som det ikke er hold i.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husk at det er godt mulig at det finnes en mann også med i bildet. For han er kanskje ikke forskjellen så stor. Helt unødvendig av mormor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med HI.

 

Ingen fikk lov til å røre håret til sønnen min. Men da det ble langt nok, måtte vi til slutt klippe han. Jeg var til stedet og tok vare på et hårlokk fra hans første hårklipp (som var et mareritt). Og den ligger nå i en gjennomsiktig konvolutt i babyboka hans.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min datters lugg har vært klipt to ganger og hun er 11 mnd..Hun har også babyhår,men det plaget henne når luggen begynte å komme borti øyevippene...Så den kan du dra lenger på landet med..Ekkelt er selv babyhåret.

 

Og tør du å ha "baby klemmer" på henne hele døgnet da?Ikke redd hun plutselig skal finne på å putte de i munnen?Luggen må være vekk fra øynene hele tiden.Og jeg tipper du ikke henger over senga hennes uten å fjerne blikket ? ;-)

Tror nok mormor gjorde det hun så var best for ungen jeg.

 

Men ser den at du kunne tenkt deg å ha hårdåtten..Men siden luggen ikke var så tung og stor,så var det vel ikke en dått å samle på,eller hur? ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg syns det er slemt å "spare langt hår" på babyer. Det er å lage en utstillingsdukke av en kroppsarbeider. Ettåringer skal ha fokus på å utforske verden, ikke på å være pene, og de fortjener å ha det bekvemt og praktisk med kroppen sin, ikke stilles ut. HI er dustete og mora hennes er geskjeftig, de fortjener hverandre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...