Anonym bruker Skrevet 30. mars 2011 #1 Skrevet 30. mars 2011 hva lager jeg til middag når jeg har en del kjøttpølse som burde spises opp? det er ikke så lenge siden vi hadde pølse med potetstappe, så det vil jeg ikke lage igjen ennå..
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2011 #4 Skrevet 30. mars 2011 Makaroni/pastarør eller lignende, grønnsaker, stekte pølsebiter. Bland alt i ei stor panne, hell over litt olje og "stek" det litt. Krydre med salt, pepper og litt hvitløk. Barna liker gjerne å ha ketchup på. Grønnsakssuppe og pølser Spagetti og pølser i stede for kjøttdeig
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2011 #6 Skrevet 30. mars 2011 Pølseform; tomatsaus, valgfrie grønsaker, lettkokt pasta, pølsebiter, topp med ost og inn i oven:) Pølsegryte: så og si det samme uten ost og gjerne med ris i stedet for pasta.
mirredutt Skrevet 30. mars 2011 #7 Skrevet 30. mars 2011 Legg pølser og de grønnsakene dere liker i en form. Legg over kokt makaroni og deretter masse tykk hvit saus. Strø ost på toppen og stek i ovnen til osten er gylden.
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2011 #8 Skrevet 30. mars 2011 pølers i brun saus med poteter og makaroni til;) stek pølelsen før du hiver dem oppi sausen;)
Anonym bruker Skrevet 30. mars 2011 #9 Skrevet 30. mars 2011 Stek pølsene og server dem med poteter og kålrabistappe. Eller lag pølselapskaus med pølsebiter, lapskausblanding eller de grønnsakene du har i huset, vann og buljongterning.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå