Anonym bruker Skrevet 28. mars 2011 #2 Skrevet 28. mars 2011 Salsa: Tomater (ta ut det "rennende"), rødløk,chili eller cayenne limesaft, persille, evt koriander (er ikke så glad i det selv), salt, pepper. Smak deg frem til mengdene. bruker ikke noen oppskrift Jeg pleier bare å kutte alt veldig smått, men du kan jo lage "saus" ved å bruke en stavmikser eller blender. Guacamole: Avokado, moses med gaffel, smått oppkuttet rødløk, tomat i små terninger (ikke så mye), limesaft, hvitløk, salt, pepper, cayenne eller chilipulver, og persille eller koriander. Smaker meg frem til mengdene (her også). La avocadosteinen ligge oppi guacamolen, så blir den ikke brun. Har ofte maiskolber med kryddersmør. Romtemperert smør, blandes med et par fedd presset hvitløk, og krydder / urter du liker f eks persille, gressøk, cayenne osv. Sett i kjøleskap. Blir best om den står en time. Holder seg fint i flere dager. I stedet for blandet salat pleier jeg nesten alltid å ha små skåler med grønn salat, løk, agurk, osv slik at alle kan ta selv (barna liker det...) Lager gjerne hvitløksdressing av lettrømme, med masse hvitløk, litt salt og pepper som bør stå en halv time i kjøleskap og få skikkelig god smak. Evt kan du ha ris, nachos, tortillas osv....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå