Gå til innhold

Har noen spørsmål ang. bryllup


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei. Jeg planlegger også bryllup. kjempe gøy.

Jeg har ikke satt opp noen budsjett enda, men satser på mellom 50 000-70 000kr. ca 45 gjester, 3 retters middag (jeg syns selv at koldbord ikke passer i bryllup, men det er forskjellige meninger om det :D) Vi skal ha alkohol til maten, resten ,må gjestene kjøpe selv i bar. Vi skal ha selskapet på Vigeland hovedgård (idyllen) tema har jeg ikke tenk på enda:)

Hva har du tenkt da? :) gøy å høre hva andre tenker og synest :)

Hei

Hadde budsjett på ca 60000 tusen.

Hadde ca 40 gjester til middag å 60 tilsammen på kaffe.

Hadde 3 retters, innleid kokk.

Alkohol alt gratis ca 15000

Feiret bryllupet på et nydelig lokalt grendahus som nylig var oppusset.

Hadde ikke noe spesient tema, lilla og orkide gikk igjen i blomster, servietter med monogram og bryllupskake =)

16:08

Har ikke kommet så langt i planleggingen at jeg har ikke tenkt noe mye på det.

Bli rundt 200 gjester, skal være i en gymsal på en skole. Skal ikke være alkohol. Vurderer å ha 3 retters middag til de nærmeste, etter kirka. Og koldtbord senere til alle de 250 :)

 

HI

Budskjette vårt er på 100 000

Vi blir 70 mann i bryllupet vårt og maten er 3 retters, til forrett løksuppe, hovedrett kalkunbryst med waldorfsalat og dessert er hjemmelaget karamell pudding. Vi har åpen bar og serverer vin til maten. Bryllupet vårt er på Karmøy og siden vi begge liker fargen lilla har vi en nydelig lillafarge i sammen med hvit og sølv.

Annonse

Vi driver å setter opp budsjett nå. Ender nok fort på 90.000kr for middag og fest til nesten 70 gjester! Hadde egentlig lyst å klare det for mye mindre, men må nok bare gi tapt tror jeg:s Syns det er MYE penger.

 

Vi har ikke lyst å ha et "stivt bryllup", så vi går nok for tapasbuffet med ca 17 forskjellige retter. Levert fra lokalt cateringselskap kjendt for god mat.

I tillegg kommer vi til å ha "drikkebuffet" med vin, øl og cider, men ikke noe sprit og åpen bar(mulig baileys og cognac til kakene). Vi har begge besteforeldre som egentlig er mot alkohol (vanskelig problemstilling).

 

Vi ønsker å leie et lokale der vi kan pynte og lage til selv, men har ikke tenkt på noe tema. Enkelt vertfall... Det viktigste er god mat og godt selskap;)

Budsjett på ca 50000. (fikk mye hjelp av nærmeste fam.)

 

40 gjester til middag. 60 til kaffe + noen kom etterpå til festen.

 

Treretters med kokk kostet ca 10,000

 

Vin/øl til middagen. Likør cognac til kaffen og ta med selv til festen

Hadde noe rester av øl vin cognac som vi satte frem på festen da!

 

Feiret bryllupet på lokalet i bydelen vår.

 

Ikke no spess tema men grønt gull og oransje var fargene.

* Har ikke noe klart budsjett, men har pr. nå ca. 100.000 på bryllupskontoen.

 

* 65 gjester med "full pakke".

 

* 3-retters middag.

 

* Åpen bar, alkohol- og ikkealkoholholdig drikke.

 

* Herregård.

 

* Ikke noe tema, satser bare på en skikkelig god fest.

Budsjettet var på 80.000, men vi brukte rundt 100.

 

45 gjester til middag, 20 til kaffe og fest.

 

3 retters middag med fri bar. Hadde proff kokk og proffe bartendere.

 

Feiret bryllupet på et grendahus.

 

Fargevalg var burgunder og elfenben. Pyntet med masse lys og røde roser. Hadde et monogram som gikk igjen på alt.

  • 2 måneder senere...

Vi skal i gang med å planlegge bryllup nå, og jeg lurer på noen ting. Vi kan leie lokale rett ved siden av huset vårt som vi får leie hele helga for 4000. Så kan pynte osv som vi vil. Det er kjøkken og bord og stoler osv i lokalet, men det jeg lurer på er hvordan man gjør det med maten slike steder?

MÅ man ha tapas/koldtbord elelr kan man ha 3 retters? Hvis man skal ha 3 retters så må man leie inn kokk som lager maten der eller? Og i tillegg servitører. Har liksom ikke tenkt så mye over det siden vi i utg punktet hadde tenkt å ha det på hotell.

 

Lurer også på hva som er vanlig pris pr kuvert på koldtbord eventuelt?

 

Vi satser på å ikke bruke mer enn 50 000 tilsammen med hele bryllupet, er dette realistisk? Vet at det er mulig, men vi ønsker å ha åpen bar med cider, øl, og kartongvin og vi blir ca 60 stk.

*Hvor stort var budskjettet?

40.000 men havner på rett over 30.000

 

*Hvor mange gjester?

60

 

*Hvordan mat - 3 retters eller koldtbord?

3 retters

 

*Alkohol eller ikke?

Fri bar

 

*Hvor feiret dere bryllupet?

Samfunnshus

 

*Hvilket tema hadde dere?

klassisk elegant

 

Her lager jeg og mamma maten selv, sparer masse på det. Nå har ikke jeg valgt noen avanserte retter til middag da vi blir 60 stk til middag. Skal nok være veldig realistisk for dere å få det til om dere er litt kreative. Jeg har gjort masse selv og har også engasjert mye familie =)

 

Servitører er dyrt om du ikke kjenner noen. Så det blir vel rimeligere med koldtbord, da trengs ikke servitører, og dere kan sikkert lage mye av det selv vel? Om dere vil bestille alt så sier det seg selv at det blir dyrt!

Hadde budsjettert med i underkant av 70.000 tenker jeg. Jeg hadde spart ca 25.000, og foreldrene våre skulle betale ca det samme hver seg. (per par altså.. ikke per pers..)

 

Vi endte opp med rundt 80 gjester, alle helt fra middagen av.

 

Middagen var tre retters, lokal kokk, selvskutt kjøtt. Tror det gikk med 18 rådyr- og elgsteker, men alle de hadde min kjære skaffet seg i egen skog, så det var jo "billig" mat.

 

Vi hadde alkohol. Vin og øl, samt brus, vann, alkoholfri cider til middag, og åpen bar med øl, vin, brennevin, drinker, cognac, osv. til festen. Maten kom på ca 20.000, og drikkevarene på ca 20.000.

 

Vi feiret bryllupet hjemme på gården. Middag i uthuset, hvor vi hadde langbord, lange hvite gardiner dandert på veggene, lyslenker, stoff i taket. Grove offwhite duker fra jysk som ble sydd til langbordene.

 

Tema var bondebryllup. Det gjenspeilet mye av oss. En skikkelig fest, men allikevel "stilfullt". Fargene som gikk igjen var offwhite, mørk rød og gull.

 

Det sises at det ikke er billigere å lage innbydelser, bordkort og sånt selv. Men for oss var det det. Vi brukte mye fra naturen rundt oss, til bordpynt, bordkort, pynt på vegger, pynt i baren, rundt dansegulvet, osv.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...