Makko med to små gutter Skrevet 20. mars 2011 #1 Skrevet 20. mars 2011 Har lyst til å kjøpe ny brødbakemaskin.Men hva skal jeg velge? Kriterier: - Har et antislipp belegg som ikke går i oppløsning etter kort tid. - Kan lage relativt store brød - Lager IKKE lyd, -våkner av den vi har nå....
karamba9 Skrevet 20. mars 2011 #2 Skrevet 20. mars 2011 jeg har obh nordica, og bruker den jevnlig dvs. annenhver dag i 6 år nå...er vanlig størrelse på brød, antislipp belegg (som jeg alltid skyller kun med vann og synes den er fortsatt godt), kan ikke sammenligne med andre maskiner ang.bråk, men at den fortsatt funker er mer enn nok for min del
Makko med to små gutter Skrevet 20. mars 2011 Forfatter #3 Skrevet 20. mars 2011 Går eltekrokene langt inn i brødet? Har en wilfa maskin i dag, og på ca 4 år har vi byttet "bolle" og eltekroker to ganger. Ang. lyd pipper når den skifter fase f.eks fra heving til steking, omtrent som en vekkerklokke, og det går ikke ann å skru av lyden!
karamba9 Skrevet 20. mars 2011 #4 Skrevet 20. mars 2011 glemte å si at jeg bruker maskinen litt annerledes heller vann, mel osv. i den, skrur på DEIG program eller noe sånt, så den elter og hever deigen. Etterpå former jeg brød selv, setter i ovn på 200 grader for 50 min, og får et fantastisk brød "hemmeligheten" ligger i steking i ovn, samtidig som jeg slipper elting og heving. du får altså helt annet konsistens i brød enn den du får i maskinen! maskinen "bråker" litt mens den elter, men husker ikke om den har lyden når den steker siden jeg som sagt steker brød i ovnen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå