Gå til innhold

Hvordan tine boller så de blir som nystekte?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Venter kaffebesøk i morgen formiddag og tenkte å smøre på noen boller. Men hvordan får jeg dem til å fremstå som ferske? Bør jeg ta dem ut av fryseren i kveld og la de tine på benken/i kjøleskapet, eller ta dem ut i morgen tidlig og tine+varme dem opp i ovnen?

 

Noen med peiling?:)

Skrevet

Jeg pleier å tine på kjøkkenbenken og så ta de noen minutter inn enten varmluft eller vanlig over/undervarme. Syns de blir tørre om jeg tar de opp kvelden før, eller tar de frossen i ovn

Skrevet

Hmmm... besøket kommer 9.30, så bollene rekker ikke tine skikkelig på benken (tror jeg). Men det holder kanskje at de halvtiner der før jeg putter dem i ovnen en liten stund?

Skrevet

Dersom du har tineprogram på mikroen, så blir de faktisk best slik synes jeg. Da blir de ikke tørre i det hele tatt, og akkurat som ferske.

Skrevet

Jeg putter de i ovnen når de kommer rett fra fryseren. Bruker vanlig over- og undervarme og tiner de på midterste rille på rist. Ikke lenge, antakelig 3-4 minutter. Blir bedre enn når de er nystekte!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...