♥Klumpen og Lillesnuppa♥ Skrevet 12. mars 2011 #1 Del Skrevet 12. mars 2011 Og hvilken margarin er best til baking? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bettybu Skrevet 12. mars 2011 #2 Del Skrevet 12. mars 2011 Går mer på smak og behag. Jeg liker smørsmaken, og bruker som oftest det. Bruk ikke Soft og "light" varianter, iallefall ikke Brelett.. Det står som regel på "smørpakkene" om de er egnet til baking ol... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143010370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lissi* Skrevet 12. mars 2011 #3 Del Skrevet 12. mars 2011 Bruker som regel melange. Avogtil meierismør. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143010434 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hit og dit Skrevet 12. mars 2011 #4 Del Skrevet 12. mars 2011 Til baking må det være meierismør. Det smaker best! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143010474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kitty litter Skrevet 12. mars 2011 #5 Del Skrevet 12. mars 2011 Bruker alltid meierismør fordi det smaker best. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143010482 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kroi Skrevet 12. mars 2011 #6 Del Skrevet 12. mars 2011 Med bakgrunn i at margarin er kjemisk fremstilt, mens smør er naturlig bruker jeg aldri margarin. Margarin inneholder også transfett. Margarin har nærmest evig holdbarhet, noe som ikke akkurat er positivt. Smør harskner fordi det er naturlig. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143010619 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solfrøken-♂♂♂ Skrevet 12. mars 2011 #7 Del Skrevet 12. mars 2011 Kommer an på hva jeg baker..... er det gjærdeig og enkelte kaker blir det melange... Andre kaker bruker jeg Meieri smør =) He he =)) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143010695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆Monkey Business☆ Skrevet 12. mars 2011 #8 Del Skrevet 12. mars 2011 Bruker alltid meierismør, margarin er blæh Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143010791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fire småtroll Skrevet 12. mars 2011 #9 Del Skrevet 12. mars 2011 Alltid meierismør, det gir best smak og best resultat. Margarin skal man ha i seg minst mulig av, det er et kjemisk fremstilt stoff som vi ikke har noen nytte eller glede av. Smør kan kroppen håndtere i normale mengder for det er et naturlig stoff. Har sluttet helt å kjøpe margarin, bruker olje eller smør i all matlaging. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143011024 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mom2Two Skrevet 12. mars 2011 #10 Del Skrevet 12. mars 2011 Bruker aldri margarin. Alltid meierismør til baking. Olivenolje til det meste annet (steking osv.) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143011076 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 12. mars 2011 #11 Del Skrevet 12. mars 2011 Når det står smør, så bruker jeg smør. Jeg baker aldri med margarin. Margarin brukes på brødskiva, that's it. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143011241 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chill+enda en til Skrevet 12. mars 2011 #12 Del Skrevet 12. mars 2011 Jeg bruker kun meierismør. Vi har ikke margarin i hus, pga innhold og hvordan det er fremstilt. (Til steking bruker vi forøvrig rapsolje, med en liten dæsj smør i. Dette for å slippe at det spruter så fælt.) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143011881 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fire småtroll Skrevet 12. mars 2011 #13 Del Skrevet 12. mars 2011 Trodde rapsolje var like ille som margarin jeg..? Jeg har ihvertfall lest at raps egentlig er giftig for mennesker, så for å få til en type olje som vi kan spise må den genmanipuleres og bearbeides den også. Jammen ikke lett å vite hva som er best bestandig gitt.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143011943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chill+enda en til Skrevet 12. mars 2011 #14 Del Skrevet 12. mars 2011 Kristin1974: Huh? Da har noe gått meg hus forbi *googlegoogle* Jeg finner ikke noe om at rapsolje skal være mer ugunstig )enn andre oljer). Det er vel en av de oljene som best tåler høyere temperatur, som ved steking. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143012018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ronja røverdatter Skrevet 12. mars 2011 #15 Del Skrevet 12. mars 2011 Vi har margarinsensor på ytterdøra, så margarin kommer ikke på innsiden av døra her. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143012027 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hikken Skrevet 12. mars 2011 #16 Del Skrevet 12. mars 2011 Smør! Skikkelig meierismør! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143012046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hikken Skrevet 12. mars 2011 #17 Del Skrevet 12. mars 2011 Rapsolje er da ikke så ille, palmeolje advares det drimot en del mot. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143012102 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Rutletutt* Skrevet 13. mars 2011 #18 Del Skrevet 13. mars 2011 ruker som regel Melange og syns det smaker helt utmerket:-) Har aldri brukt Meierismør el faktisk. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143014004 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. mars 2011 #19 Del Skrevet 13. mars 2011 Hvis du absolutt må ha margarin er det vel Melange som gir best resultat. Hvis du også ønsker god smak + et innhold som er noe lunde bra for deg stemmer jeg for meierismør. Usaltet der det er spesifisert (ofte i sjokoladefondant, feks) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143014206 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Merethe ♂ ♀ ♂ ♀ Skrevet 13. mars 2011 #20 Del Skrevet 13. mars 2011 Bruker som regel melange, av og til smør. Visste ikke at melange/margarin ikke var bra, jeg da. Spiser ikke smør på brødskiva (hvis barna vil ha får de margarin) og bruker mest olje ellers. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143010367-til-dere-bakeeksperter-n%C3%A5r-det-st%C3%A5r-sm%C3%B8r-i-oppskriften-bruker-dere-da-sm%C3%B8r-eller-margarin/#findComment-143014266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå