Gå til innhold

Tenkte å begynne å lage dobbel porsjon av middagene noen dager i uka, for å fryse ned til en regnværsdag :)


Anbefalte innlegg

Jeg er snart ferdig med min permisjon og sambo er desverre ingen mester på kjøkkenet. Så kom jeg på at jeg kan lage litt store porsjoner av middagene innimellom å fryse ned. F.eks Lasagna, supper, gryteretter mm

 

Men hva fryser man det ned i ???

 

Kunne tenkt meg noen billige engangsformer eller frysebokser. Har jo standardbokser hjemme.

 

Noen med tips?

 

Både på middager som egner seg til å fryse ned og former :)

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...