Gjest Skrevet 10. mars 2011 #1 Del Skrevet 10. mars 2011 Jeg er snart ferdig med min permisjon og sambo er desverre ingen mester på kjøkkenet. Så kom jeg på at jeg kan lage litt store porsjoner av middagene innimellom å fryse ned. F.eks Lasagna, supper, gryteretter mm Men hva fryser man det ned i ??? Kunne tenkt meg noen billige engangsformer eller frysebokser. Har jo standardbokser hjemme. Noen med tips? Både på middager som egner seg til å fryse ned og former Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143003121-tenkte-%C3%A5-begynne-%C3%A5-lage-dobbel-porsjon-av-middagene-noen-dager-i-uka-for-%C3%A5-fryse-ned-til-en-regnv%C3%A6rsdag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå