Gå til innhold

Trenger gode tips til tilberedning av kyllingfillet! Krydder, type olje - ja alt :)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Olje i en kjele som du varmer opp med et par fedd knust hvitløk oppi.

Også lager du en blanding av 50/50 parmesanost og breadcrumbs (litt usikker på hva det blir på det norske språket da dette er en oppskrift på engelsk, og jeg kjøpte breadcrumbs på boks over der)

Så dypper du først en og en filet i oljen og før ruller du de i blandingen.

Så inn i ovene i 20 minutter på 220 grader.

Også godt å bruke sitron eller lime istede for hvitløk i oljen. Så blir de litt friskere...

Super digg og alltid en vinner her!

Jeg fikk tips av ei venninde om en slags kryddermix de hadde i butikken til kyllingfile. Det følte med en pose også, slik at man bare skulle ta kyllingfilene i posen sammen med krydderet og så riste posen. Så følte det med et klips eller hva det heter til å snurpe igjen posen. Så la jeg hele posen oppi en ildfast form. Ble kjempesaftig og kjempegodt. Er litt usikker på merket, men det var ikke knorr eller toro.

Maggi`s juicy chicken?

Fikk kupong på det fra Kiwi i dag.

Krydderblanding med pose akkurat slik du beskriver.

 

Mon tro om det er honey eller provencal som er best?

Hva er egentlig provencal?

Vi hadde provencal varianten til middag i går. Ble kjempesaftig og godt :) Eneste var at jeg av en eller annen grunn så for meg at det skulle bli noe kraft i posen som vi kunne bruke som saus. Men det ble det ikke.

Har også kjøpt Knorrs variant, som ser ganske lik ut. Har ikke prøvd den ennå. Men der skal man putte litt olje (og grønnsaker) i posen, så da blir det muligens litt "saus".

Provence krydder består vanligvis av en miks av hvitløk, pepper, paprika, rosmarin, timian, merian og oregano.

Annonse

vi deler kyllingfillet i biter og krydrer med tandori krydder. stekes i stekepanne, det er utrolig godt og kyllingen blir saftig. serveres med salat og ris eller pitabrød

får jeg komme på sånn middag en dag eller ??? hehe.

 

Her pleier mannen å dele kyllingfilet i strimler, krydrer med kjøttkrydder, salt og pepper. det er fantastisk godt, blir aldri lei :) Vi bruker og ha ris og bretagne kyllingsaus til :)

Stek kyllingen i biter , krydre godt. Stek grønnsaker du liker, og lag en saus av kokosmelk , evn litt fløte, red curry og litt chili. Blir nydelig gryte :-)

Server med ris til.

Kan også bruke grønn curry men den er en god del sterkere :-)

Stett ovnen på 200 gr (varmluft) Ta noen store poteter skrell og del i båter, legg på ettstekebrett med stekepapir, legg på noen tinede kyllinfileer sammen med potetene. Salt/peppre etter behov.

Stekes til ptetnene er gyllene tar ca 25 min. Server gjerne med salat og en saus kan også passe til.

Jeg steker kyllingfilen litt på hver side i panna, slik at den får en fine stekehinne. Så sette jeg dem inn i ovnen, og litt før dem er ferdig legger jeg på mozarellaskiver og tomat og steker ferdig. Serverer med potetbåter og salat.

 

Tar en brødpose, har i litt olje litt finhakket chili og finhakket ingefær. Legger kyllingen i denne marinaden. Knyter posen igjen, rister godt og legger den i kjøleskapet - gjerne hele dagen. Bruker salat og ris til.

Annonse

Gjest To små gull♥

Her er en gooood oppskrift

 

Del kyllingfileter i biter, stek i panna i oljenn fra et glass med soltørka tomater, kryddre med salt, pepper, paprika krydder og masse basillikum. Ha i grønnsaker du liker og chorizo pølse i biter (viktig), jeg bruker, løk, hvitøk, sjampignon, paprika og har i soltørka tomat (viktig). Kok tagliatelle, hell kylling og grønnakene over tagliatellen og hell over en boks fløte, rør sammen og server.

 

Kryddre mer om nødvendig. Server med salat og varme baguetter.

Dette er enket og fort og lage og smaker vanvittig godt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...