Anonym bruker Skrevet 7. mars 2011 #1 Del Skrevet 7. mars 2011 Blir det ett godt og sunt brød da? Tenkte kanskje en blanding av mel og fin og grov sammalt hvete. Kan liksom ikke så mye om råvarer men prøver å sette meg litt inn i det, da jeg sliter VELDIG med å gå opp i vekt:( Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142991066-jeg-har-tenkt-%C3%A5-pr%C3%B8ve-%C3%A5-bake-litt-br%C3%B8d-men-liker-ikke-store-korn-i-br%C3%B8det-kan-jeg-bare-bruke-sammalt-hvete-for-eksempelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2011 #2 Del Skrevet 7. mars 2011 ikke ha hvitt mel i brød om du ikke ønsker å gå opp i vekt.. bak event ketolysebrød med egg i ... de er digg Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142991066-jeg-har-tenkt-%C3%A5-pr%C3%B8ve-%C3%A5-bake-litt-br%C3%B8d-men-liker-ikke-store-korn-i-br%C3%B8det-kan-jeg-bare-bruke-sammalt-hvete-for-eksempelp/#findComment-142991086 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2011 #3 Del Skrevet 7. mars 2011 Brød bakt av bare grovt mel blir tungt og hardt. Minst 50 % bør være siktet hvete. Dette ut i fra "gammeldags" baking, kan ikke noe om moderne diettbrød. Men jeg kan bake Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142991066-jeg-har-tenkt-%C3%A5-pr%C3%B8ve-%C3%A5-bake-litt-br%C3%B8d-men-liker-ikke-store-korn-i-br%C3%B8det-kan-jeg-bare-bruke-sammalt-hvete-for-eksempelp/#findComment-142991109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2011 #4 Del Skrevet 7. mars 2011 Når jeg googla ketolysebrød kom opp masse lavkarbobrød da. Burde jeg ikke spise det hvis jeg skal opp i vekt liksom? Huff kan ingenting om dette emnet desverre:( Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142991066-jeg-har-tenkt-%C3%A5-pr%C3%B8ve-%C3%A5-bake-litt-br%C3%B8d-men-liker-ikke-store-korn-i-br%C3%B8det-kan-jeg-bare-bruke-sammalt-hvete-for-eksempelp/#findComment-142991111 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2011 #5 Del Skrevet 7. mars 2011 Skal du bare bruke grovt brød bør du ta en tur innom helsekosten og kjøpe gluten. Hvis ikke blir brødene tunge. Ellers er det ikke "farlig å bruke 10-20% siktet mel i et brød. Men jeg mener at hverdagsbrødet bør inneholde minimum 75% grovt. Vi trenger mer fiber i kosten enn det vi får i oss gjennom å spise halvfint brød. Sammalt hvete, sammalt rug, havrekli, kruskakli osv er supert å bruke. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142991066-jeg-har-tenkt-%C3%A5-pr%C3%B8ve-%C3%A5-bake-litt-br%C3%B8d-men-liker-ikke-store-korn-i-br%C3%B8det-kan-jeg-bare-bruke-sammalt-hvete-for-eksempelp/#findComment-142991145 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå