mitt hjerte ❤ mitt liv Skrevet 5. mars 2011 #1 Del Skrevet 5. mars 2011 Skjønner jo at den røde er til søte deiger, men hvorfor er den bedre egnet til det? Noen som vet? Har man ikke brukt blå, vanlig gjør i alle tider til alt? Det går vel fint å bake boller om man ikke har rød gjær? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142984439-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-r%C3%B8d-og-bl%C3%A5-gj%C3%A6r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helverine Skrevet 5. mars 2011 #2 Del Skrevet 5. mars 2011 Jeg bruker den blå til alt Sikkert bare et salgstriks ;p Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142984439-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-r%C3%B8d-og-bl%C3%A5-gj%C3%A6r/#findComment-142984454 Del på andre sider Flere delingsvalg…
* 5 om dagen * Skrevet 5. mars 2011 #3 Del Skrevet 5. mars 2011 det står på pakka,hva den er til.husker ikke forskjellen nå men den ene er til søte deiger,feks boller, og den andre til feks brøddeig. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142984439-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-r%C3%B8d-og-bl%C3%A5-gj%C3%A6r/#findComment-142984859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LL♥10♥13♥ Skrevet 5. mars 2011 #4 Del Skrevet 5. mars 2011 Jeg forsøkte rød gjær til en grov deig, det funket ikke.... Aner ikke hvorfor.. Kanskje gjærsoppene i den røde gjæren vokser fortere på enkle sukkermolekyler, mens soppene i den blå spiser mer av noe annet??? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142984439-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-r%C3%B8d-og-bl%C3%A5-gj%C3%A6r/#findComment-142984878 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lemonia Skrevet 5. mars 2011 #5 Del Skrevet 5. mars 2011 Jeg tror også det er et salgstriks. Jeg bruker uansett tørrgjær (enkelt å ha tilgjengelig hele tiden) til all gjærbakst og får alltid godt resultat. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142984439-hva-er-forskjellen-p%C3%A5-r%C3%B8d-og-bl%C3%A5-gj%C3%A6r/#findComment-142985058 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå