Gå til innhold

Sjokoladekake! Best å ta den ut noen timer før den skal spises?


Anbefalte innlegg

Har laget sjokoladekake til sønnen min sin bursdag i dag.

Jeg var litt uheldig med glasuren, den ble litt hard (litt for mye melis i). Kaken skal serveres i 3 tiden, kan kaken ha godt av å stå ute i romtemperatur fra nå? Den har stått kaldt siden i går.

 

På forhånd takk for svar! :o)

Fortsetter under...

Kaker er bedre i romtemperatur enn kjøleskapskalde. Spesielt når glasuren er noe hard, ville jeg latt kaken temperere seg.

 

Merk at kjøkken og stue ikke holder romtemperatur lenger (vi er blitt for varmekjære, hehe). Om du har et litt kaldere rom, f eks bod eller soverom, der kaken kan temperere seg, risikerer du ikke at glasuren blir rennende av varmen og rar pga for rask temperering.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...